Skip Navigation Links

Sevgi Evinin Temeli Atılıyor

Tosyalı Holding, sanayi alanında yakaladığı başarıyı sosyal sorumluluk hizmet alanında göstermeye devam ediyor.

Gündem   A+a-


Tosyalı Holding, sanayi alanında yakaladığı başarıyı sosyal sorumluluk hizmet alanında göstermeye devam ediyor. Denizciler’de yapımına başlanacak olan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin temeli 04 Temmuz 2010 Pazar günü saat 11.00’de geniş katılımlı bir törenle atılacak.
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılacağı tören öncesinde Sevgi Evleri Projesi’nin hayata geçirileceği İskenderun’da heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in geçtiğimiz günlerde İskenderun ve Erzin’deki şehit evi ziyareti dönüşü Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin inşa edileceği alanı Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’yla birlikte gezerek, bilgiler aldı. Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz’in de hazır bulunduğu incelemelerde Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, içinde doğup büyüdüğü, varlıklarını kazandıkları kente ve insanlarına sosyal sorumluluk görevini yerine getirmeyi amaç edinerek Sevgi Evleri gibi projelere imza atmak istediklerini ifade etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet