Skip Navigation Links

Hedefimiz Ülkemizde Kutuplaşmayı Önlemek

'Hedefimiz cumhuriyetimizin 100.yılında 2023'te dünyada başı dik onurlu ileri ülkelerle yarışan yön veren bir ülke yaratmaktır'

Politika   A+a-

Hedefimiz cumhuriyetimizin 100.yılında 2023’te dünyada başı dik onurlu ileri ülkelerle yarışan yön veren bir ülke yaratmaktır’

TDH İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Kaleli partilerinin açılış tarihini kamuoyu ile paylaştı.
İlçe Başkanı Kaleli yapmış olduğu basın toplantısında şu şekilde konuştu; ‘TDH Tüm Türkiye de il ve ilçe teşkilatlarını tamamlayarak parti olmak için alt yapısını oluşturmuştur.
TDH alanlarında uzaman bir kadro ile üzerinde titizlikle çalıştığı parti tüzüğü ve programını tamamlamıştır.
TDH 10 HAZİRAN 2010da parti olacak ve siyasi hayatına hız verecektir.’ Şeklinde konuşan kaleli konuşmalarına şöyle devam etti, TDH ülkemizde yapılacak ilk genel seçimde hazır hale gelecek ve seçimlere kesinlikle katılacaktır.
TDH vatandaşlarımızın özlemlerini istemlerini doğrultusunda ivedilikle çözüm üretecek bir siyasi yaşamda yerini alacaktır. TDH halkımızın eklentisi olan özgürlükçü demokrasiyi savunacak ve iktidarında hayata geçirecektir.

‘Partimiz Emek Hırsızlığı ve Sömürgeciliğe Son Verecek’

Partimizin emeğe alın terine barış ve adalete varlığı ve insan haklarına demokrasiye ve medeniyete serbest girişime bilim ve teknolojiye paylaşıma önem veren bu unsurları sevgiyle barışla uygulamayı amaçlayan siyasi bir parti olacaktır. ‘Partimiz Emek Hırsızlığı ve Sömürgeciliğe Son Verecektir.’
Hedefimiz ülkemizde kutuplaşmayı önlemek barışı huzuru ve güveni sağlayacak işsizliğe ve yoksulluğa çare üretecek istihdamı ve üretimi arttıracağız.
Türkiye değişimi gerçekleştirecek ülkemizin huzurlu ve güvenli ortamını sağlayacağız.
TDH ülkemizde cumhuriyetin ilkelerini koruyacak laik cumhuriyeti kesinlikle savunacaktır
partimizde dil din ırk mezhep farkı olmadan tüm halkımızı kucaklayacak asla bizim ötekimiz olmayacaktır.
Hedefimiz cumhuriyetimizin 100.yılında 2023’te dünyada başı dik onurlu ileri ülkelerle yarışan yön veren bir ülke yaratmaktır diyerek konuşmalarına son verdi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet