Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP, OSB'yi Ziyaret Etti

12 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Matkap belki de ülkemizde demokrasinin var olması anlamındaki son seçimimiz olabilir bu ülkede asgari ücr

Politika   A+a-

CHP.jpg" />
 
CHP Milletvekili Adayları Mevlüt Dudu Nihat Matkap, Ali Aslan, Yılmaz Şahutoğlu ve İlçe yönetimi OSB bölgesinde bulunan Fil Filtre, Noksel, Güven Makine, Ekinciler, Şampiyon Filtre ile diğer işyerlerine ziyarette bulunarak CHP'nin çalışmaları ve 41 projesi hakkında bilgiler verdiler
 
Adaylardan Çalışma eski bakanı Nihat Matkap Noksel fabrikasındaki konuşmasında asgari ücretten kesilen vergi oranının yüksekliğine değinerek iktidarın ülkeyi sosyal ve ekonomik anlamda tam bir karanlığa sürüklediğini ifade etti. 12 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Matkap belki de ülkemizde demokrasinin var olması anlamındaki son seçimimiz olabilir bu ülkede asgari ücretliden, emeklisine, memurundan öğrencisine her kesimin artık nefes alamadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti. Malumunuz emeklilerimiz intibak yasasını beklemekte, işçilerimiz boğaz giderine yetmeyen asgari ücret karşısında ezilmekte, öğrencilerimiz şifre ve kopyalarla cebelleşmekte ve yapılan açıklamalarla sehven olduğu belirtilmektedir siz milyonların hakkını gasp edeceksiniz ve bunu yanlışlığa bağlayacaksınız buna sadece gülüyoruz. Bu ülkede büyük bir kesim hak ettiği yaşam standardında yaşamamakta kredi borcu yüzünden intiharlar artmış ruhsal çöküntü içindeki insan sayısında bariz bir artış gözlenmektedir huzurlu hakça paylaşımın olduğu insana insan gibi değer veren bir anlayışla 12 haziran akşamı halkın iktidarı kurulacak her kesimden insanın huzurlu ve mutlu yaşama kavuşması için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz dedi. Milletvekili adayı Mevlüt Dudu ise bu ülkede açlıktan ölen Kübra bebeği hatırlatarak iktidar partisinin verdiği ekonomik rakamların hayal ürünü olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti. Siz iktidarı aldığınız zaman 18 lira olan mutfak tüpü 63 liraya, 1 litre benzin 1lira 60 kuruştan 4 lira 50 kuruş sınırına,1 kilo ekmek 1 liradan 2 lira 14 kuruşa yükselmiş olup sadece 8 yılda elektriğe gelen zam yüzde yüzü geçmiştir. Hayvancılık ve tarımı da bitirme noktasına getirdiniz. Bunun en güzel örneği de yurtdışında hayvan ve tohum ithal etmemizdir.
Ülkemizde uzun süredir üretimi teşvik etmek, üreticileri içinde bulunduğu dar boğazdan çıkarmak için tedbirler almak ve üretime ilişkin projeler oluşturmak yerine çözüm olarak ithalat yapmak yoluna gidilmekte. Halkın yolu yaptık dediğiniz THY' nı yılın ilk üç ayında 332 milyon lira yani eski parayla 332 trilyon zarar ettirdiniz bu nasıl bir istikrar. Devletin yayınladığı rakamlara göre, bu yılın ilk iki ayında ihracat yüzde 22 artarken, ithalat yüzde 46 yükseldi. İlk 2 ayda dış ticaret açığı ithalat gideri ile ihracat geliri arasındaki fark ise 14.7 milyar dolar oldu. Bu böyle giderse yılsonunda dış ticaret açığı 75 milyar doları aşacaktır. Dış ticaret açığı 2010 yılında 70 milyar doların üstündeydi. Hiç bir projesi olmayan iktidar partisi giderek artan bir bağırtı ve çağırtıyla oy alma peşindedir. Sadaka kültürüne alıştırmaya çalıştığınız makarna ve kömürle kandırmaya çalıştığınız bu halk size en güzel cevabı demokratik bir şekilde verecek ve sizi devre dışı bırakacaktır dedi.
Adaylar daha sonra akşam saatinde Gültepe mahallesinde yoğun bir kalabalık vatandaş topluluğu ile bir araya gelerek partilerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.Gültepe mahallesindeki toplantıya CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar İskenderun Belediye başkanı Yusuf Civelek milletvekili adayları ilçe yönetimi ve partililer katıldı. İktidara yerelden başladıklarını belirten Mevlüt Dudu daha önce ihmal edilen tepe mahallelerimizin sıkıntıları tek tek çözülmektedir. Belediye başkanımız mahallenizin eksiklerini süratle gidermektedir bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. Şimdi sizler Gültepe’den yerel iktidardan başlattığınız bu değişimi ülke iktidarına taşıyacak güce sahipsiniz. Bizler ülkemize ve memleketimize güzel hizmetler yapmak için aday olduk. Her kesimden vatandaşın hak ettiği yaşam standardına ulaşması için elimizden gelenden fazlasını yapmaya hazırız. 41 adet projemizin hepside insan odaklıdır. Projesi olamayanlar İstanbul’a yeni boğaz yapma peşindedir.Sevgili Gültepeliler soruyorum size İstanbul’daki boğaz insanların karnını doyuracak mı, şifreleri,kopyaları ortadan kaldıracak mı, asgari ücreti yükseltip emekli intibak yasasını geçirecek mi acaba.iktidar partisi yeni boğaz düşüneceğine milletin boğazını düşünsün bu ülkede çocuklar açlıktan ölüyor, iş yapamadığı için çektiği krediyi ödeyemeyen esnaf intihar ediyor diyerek Gültepe halkından halk iktidarı için destek istediklerini belirterek sözlerini noktaladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş