Skip Navigation Links

AK Parti İskenderun çatırdıyor mu?

AK Parti'den istifanın yankıları sürerken, yakın bir zamanda yeni isimlerin de istifalarını verecekleri iddia edildi. AK Parti İskenderun Gençlik Kol

Politika   A+a-

Ak Parti İskenderun eski Gençlik Kolları Başkanı Harun Kaya, görevinden istifa ederek törenle MHP saflarına katıldı. MHP İskenderun ilçe teşkilatında gerçekleştirilen katılım törenine Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçe yönetimi ve partililer katılım gösterdi.

AK Parti İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan istifa ederek, samimi ve dik duruşunu takdir ettiği MHP’nin siyasi çizgisinin ülkemizi özlenen ve hak ettiği günlere getireceğine inanarak, bundan sonra MHP çatısı altında halka hizmet etmeye karar verdiğini vurgulayan Harun Kaya, açıklamalarının devamında şu görüşlere yer verdi: “01 Ocak 2008 tarihinden bu yana görevde olduğum AK Parti Gençlik Kolları İskenderun İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Benimle beraber görev yapan on üç gençlik kolları yöneticisi arkadaşım da görevlerinden istifa etmiştir. AK Parti İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığı görevimde bulunduğum süre içerisinde görevimi en iyi şekilde yapmaya gayret ettim. Fakat AK Parti iktidarının ülkeyi idare etmekteki acizliği, milli konulara duyarsızlığı ve teslimiyetçi tutumu karşısında ülkemizde oluşan gerilim sebebiyle çevremden aldığım olumsuz tepkiler bu kararı almama vesile olmuştur. Görevim süresince AK Parti iktidarının ve yöneticilerinin içime sindiremeyeceğim birçok icraatına şahit oldum. AK Parti iktidarının gayri milli siyasi tavırlarının yanı sıra idarecilerinin de keyfi idareleriyle mücadele etmeme rağmen, yanlışta ısrar edilmesi bizlere şunu göstermiştir ki, AK Parti iflah olmaz bir hastadır” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet