Skip Navigation Links

MMK Metalurji’ de Şampiyonluk Maçı

MMK Metalurji’ de Geleneksel olarak devam eden Futbol Turnuvası’nın Dörtyol Tesisi Şampiyonu oynanan maçlarla belli oldu.

MMK Metalurji’ de Şampiyonluk Maçı

Spor   A+a-

 MMK Metalurji’ de Geleneksel olarak devam eden ve bu yıld a 5.si gerçekleşen Futbol Turnuvası’nın Dörtyol Tesisi Şampiyonu 06.12.2017 Çarşamba günü oynanan maçlarla belli oldu.
 
İlk maç Elektrik-Mekanik Bakım ve Yardımcı Tesisler arasında oynanıp, 3.’lük maçının kazananı 3-2 skorla Elektrik takımı oldu.
 
Şampiyonluk Maçı için  Liman-Güvenlik karşı karşıya geldi. Liman’ın 1-0 üstünlüğü ile devam eden maçta Liman takımının son on dakikada attığı 3 gol ile maçın skoru 4-0 Liman’ın üstünlüğü ile sona erdi.
 
2 aydır çekişmeli karşılaşmalarla devam eden maçların sonunda 2017 yılı Dörtyol Tesisi’nin ŞAMPİYONU LİMAN takımı oldu. Madalya, kupa ve hediye çeklerini alan takım oyuncuları zaferlerini coşkuyla kutladılar.
 
MMK Metalurji Yönetimi; takımları desteklemeye gelerek maçları renklendiren çalışanlarına  ve bütün turnuva boyunca sportmenlik çerçevesinde oynayan takım oyuncularına teşekkür edip, Dörtyol Tesisi Şampiyon takıma bu yıl Dilovası tesisinde finale kalacak takımla oynayacağı maçta başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet