Skip Navigation Links

'Allah'a Güvendik Türk Milletine Sığındık'

Allah'a Güvendik Türk Milletine Sığındık Mübarekler Arkamızda 12 Haziranda Biz Geliyoruz

Politika   A+a-

 
Allah’a Güvendik Türk Milletine Sığındık
 
  
Mübarekler Arkamızda 12 Haziranda Biz Geliyoruz
 
MHP İskenderun’un 28 mahallesinde mitinglerine devam ediyor. Modern evler mahallesinde düzenlenen mitingde ülkücüler Milletvekili adaylarıyla kucaklaştı. Şefik Çirkin, İsmail Hakkı Yücelen ve İbrahim Gül çok önemli mesajlarla halkı sağduyu ile sandığa gitmeye davet etti.
 
 
 
Modern evler mahallesinde düzenlenen mitingde ilk konuşmayı yapan MHP İskenderun ilçe Başkanı İbrahim Gül sert konuştu.
 
 
12 Haziranda Türkiye’nin bütünlüğünü oylayacağız
 
MHP İskenderun ilçe Başkanı İbrahim Gül 12 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin bölünmesinin oylanacağını söyledi. Eğer iktidarın devamından yana oy kullanırsak iki bayrağı, iki dili, Türklük kelimesi anayasada olacak mı olmayacak mı ,istiklal marşımızı, Türkiye’nin anayasamızın değişmez denen ilkelerin değişip değişmeyeceğini ve maalesef bölünüp bölünmemek adına atılacak adımları tartışacağız. İşte böyle bir arifede seçime gidiyoruz. Hepimiz çok sağlıklı düşünmeliyiz iyi analiz etmeliyiz. 9 yıllık süreci iyi değerlendirmeliyiz. Bu ülkeyi nerden nereye getirdiler. PKK uzantılı Milletvekilleri Türk devletine meydana okudu işte yine BDP li belediyelerin araç gereçleriyle Türk polisin üzerine nasıl saldırdığını gördük, adı Milletvekili olan terbiyesizlerin polislerimize saldırdığını gördük. Ve utanmadan egemenlik hakkı istiyorlar, bunları AKP’nin iktidarında söylüyorlar neden, terörle mücadele yerine müzakere edilirse işte onlarda böyle çıkar kudururlar.
 
 
MHP Hatay Milletvekili adayı A.Şefik Çirkin ise yaptığı konuşmada Türkiye’nin çok değerli manevi insanlarının MHP’ye destek vereceklerinin sözünü vermeleriyle birlikte MHP’ye oynanan çirkin oyunlara karşı Milletin kayıtsız kalmadığını bir kez daha gördüklerini belirtti.
Şefik Çirkin 12 Haziran’da yapılacak olan seçimin vatana, milleti, İslam alemine Türk Milletine Hatay ve İskenderun’a hayırlı olmasını dilediği konuşmasında AK Parti ve CHP’ye yüklendi.
 
Türkiye Cumhuriyetinin en çok boşanma olayları AKP iktidarı döneminde yaşanmıştır
 
 
Şefik Çirkin resmi verilere dayanarak verdiği rakamlarda cumhuriyet tarihinin en fazla boşanma olaylarının AK Parti hükümetinin 7 yıllık döneminde gerçekleştiğine dikkat çekerek bir yuvanın yıkılma sebeplerini açıkladı. Çirkin Cumhuriyet’in 80 yılında toplam boşanma sayısı 720 bin 2003 yılı ile 2010 yılları arası yani AK Partinin iktidarı döneminde 2011 yılı hariç, bu rakamlar 720 bin oldu. Yani 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde 720 bin 7 yıllık AKP iktidarında 720 bin ailenin yuvası yıkıldı. Bir yuva neden yıkılır. Anneler Babalar çocukları askerden geldikten sonra ona layık bir kız ararlar bulurlar ve evlendirirler. Hangi anne baba hangi karı koca bin bir meşaketle kurduğu bu yuvanın bozulmasını ister. Bir ev niye yıkılır, yokluktan, geçimsizliğin birinci sebebi yokluktan çıkar. Bu yedi senede bu yokluk nasıl olmuş. Sayın Başbakan yuvalar yıkılırken Türkiye’de dolar milyarderi çıkıyor, yuvalar yıkılırken dün at arabası olmayan yandaşlar bugün son model ciplere binerken hangi hayal gerçek oldu hangi hayallerini gerçekleştirdin acaba sen”
 
Mübarekler arkamızda dualarla geliyoruz
 
 
Türkiye’yi bölme planlarının harekete geçirilmesi için AKP ve CHP’nin BDP ile birlikte vagon gibi peş peşe olduklarına dikkat çeken Şefik Çirkin 42 yıllık siyasi hayatında hiç olmadığı kadar MHP’nin meclise girmemesi için siyasi komplolar kuruldu çirkef siyaset yapıldı. Bizim paramız yok kalemşorlarımız yok medyamız yok. Cenabı Allah’tan başka güveneceğimiz Türk Milletinden başka sığınacağımız kimse yok dedik ve yola devam ettik ve çok şükür bugünlere geldik. Ve bugün ilimde irşatta imanda tartışılmayacak değerlere sahip çok çeşitli mübarek zatlar şükür Allaha Allah adına Milliyetçi hareketi destekliyor. 12 Haziran haraminin bölücünün, hırsızın, yalancının, bu devletin ekmeğini yiyip bu devlete kurşun atan hainlerin inşallah yas günü olacaktır. Ve ülkücüler Milliyetçiler Milletiyle kucaklaşacaklardır ve 12 Haziranda Ankara’ya yürüyeceklerdir.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet