Skip Navigation Links

Bahçeli Karayılan'da Önce Teşekkür Etti Sonra Esti Gürledi

Hatay'ın Karayılan Beldesi ilk kez bir genel başkan ağırlamanın heyecanınını yaşadı. Genel Başkanları Devlet Bahçeli'liyi ağırlayan MHP'li Karayılan B

Politika   A+a-

Bahçeli Karayılan’da Önce Teşekkür Etti Sonar Esti Gürledi
Hatay’ın Karayılan Beldesi ilk kez bir genel başkan ağırlamanın heyecanınını yaşadı. Genel Başkanları Devlet Bahçeli’liyi ağırlayan MHP’li Karayılan Belediyesi, zor sınavı başarıyla geçti. Lideri Devlet Bahçeli’den övgü duymaktan dolayı mutlululğunu gizlemeyen Başkan Mehmet Yurtman, verdikleri sözleri tutmanın keyfini çıkardı. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli Karayılan Beldesini ziyaret ederek Başkan Yurtman ve meclis üyelerine teşekkür etti, partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.


Yüzlerce kişinin heyecanla karşıladığı MHP Lideri Devlet Bahçeli 3 günlük Hatay gezisinin son durağında Karayılan beldesini ziyaret etti. Partililerin sevinç gösterileri arasında karşılanan Bahçeli’nin yüzü gülüyordu. Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman burada yaptığı konuşmada Karayılan’ı ziyaret ettiği için genel Başkanı Bahçeliye teşekkür etti. Seçim sürecinde verdiği sözleri tuttuğunu genel başkanının önünde Karayılan halkından teyit ettiren Yurtman gelecek seçimlerde MHP’nin yerelde ve genelde iktidar olması için var gücümüzle çalışacağız dedi.


Daha sonra alkışlar arasında kürsüye davet edilen MHP Lideri Devlet Bahçeli halkına verdiği sözü tuttuğu ve MHP bayrağını Karayılan’a diktiği için Başkan Yurtman ve Meclis üyelerine teşekkür etti. 2011 de yapılacak seçimlerde yerelde ve genelde MHP’nin iktidar olacağını söyleyen Bahçeli terör konusunda hükümeti eleştirdi.


Bahçeli "Türkiye'yi böldürmek isteyenler varsa, böldürmemek isteyenler de var. Bu günden bunun önlemini almak lazım. Terörün kökünü kazımak başka şey, PKK'yı Kürtçe konuşan kardeşlerimizden ayrı tutmak ayrı şey. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz bizden bizde onlardan kız alıp vermiş akraba olmuşuzdur. Onlar bizim kardeşlerimizdir. Türk-Kürt çatışmasını istemiyoruz ama PKK'nın da bütün eserlerini ortadan kaldıralım istiyoruz." ifadesini kullandı.


Ülkenin en büyük ekonomik ve sosyal hastalığının işsizlik olduğunu kaydeden Bahçeli şöyle devam etti: "Bu gün iş bulmuş arkadaşların dahi geleceğe dair endişeleri vardır. Türkiye'de üç temel sorun var. Bunlar, etnik temelli bölücü terör, ikincisi ekonominin ağır hastalığı işsizlik, üçüncüsü de normal hayatımızda karşılaştığımız toplumsal gerginlik ve toplumsal dengesizlikler. Bunların üçünün bir arada olduğu ülkeyi iktidar yönetememiştir. Bu iktidar tükenmiştir, bu iktidar topluma yabancılaşmıştır. Halktan büyük destek olmasına rağmen halka ters düşmüştür. İktidar zenginleşiyor, fakir fukarada bir iyileşme yok."dedi.


Bahçeli daha sonra partiye yeni katılan aileleri temsil edenlere parti rozetlerini taktı. Halka karanfil atan Bahçeli Tarsus’a hareket etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet