Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Girişimcilik Kursları Devam Ediyor

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki (HATMEK) Meslek Edindirme kurslarına ara vermeden devam ediyor.

HBB Girişimcilik Kursları Devam Ediyor

Eğitim   A+a-

 Vatandaşların kişisel ve mesleki yaşamlarına sunduğu pozitif katkı ile dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki (HATMEK) Meslek Edindirme kurslarına ara vermeden devam ediyor.
 
HBB ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen 32 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi, 28 Kasım- 1 Aralık arasında Antakya HATMEK’te yeni girişimci adaylarıyla buluştu.  Kursiyerler, HBB-KOSGEB iş birliğinde düzenlenen ve Serdar Vayısoğlu tarafından ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ kapsamında 4 gün süresince aldıkları eğitimlerini tamamladı. 
 
HATMEK kursiyerleri, iş yaşamlarında onları destekleyecek etkili eğitimlere imza atılmasına vesile olan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere tüm HBB ailesine teşekkürlerini ilettiler.
 
Yetkililer, gerçekleştirilen eğitim ile Kosgeb’in Girişimcilik destek programı kapsamında yeni girişimcilere sunduğu 50.000 TL Geri ödemesiz, 100.000 TL Geri ödemeli olmak üzere toplam 150.000 TL destek fırsatından yararlanma imkânı sunulduğunun altını çizdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar