Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şefik Çirkin Çıkan Haberleri Yalandı

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin Dörtyol'da şehit edilen Polis memurlarının ardından bir kısım odakların MHP'yi şaibe altına s

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin Dörtyol’da şehit edilen Polis memurlarının ardından bir kısım odakların MHP’yi şaibe altına sokma gayretleri olduğunu belirtti. MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin Basın Kuruluşlarına gönderdiği yazılı açıklaması şöyle;
“Bugün bazı malum medya organlarında, Dörtyol da 4 polisimizin şehit edildiği PKK saldırısıyla ilgili partimizi şaibe altına sokma amaçlı bazı haberler çıkmıştır.
Haberde, bu saldırıda kullanılan aracın, MHP Belediye Meclis Üyesine ait olması “ şok gelişme” olarak verilmiştir. Olayın tüm ayrıntıları verilmeden, sadece arabanın Meclis Üyemize ait olduğu yorumuyla yola çıkmak, neredeyse, bu saldırıda MHP’nin de parmağı olabileceği şüphesi yaratmak, MHP’ye ve Ülkücülere duyulan kinin herhalde son noktası olsa gerektir. Oysa araç PKK’lı teröristler tarafından gasp yoluyla alınmıştır.
Aracın gaspından sonra Belediye Meclis üyesi arkadaşımız teröristler tarafından rehin alınmıştır. daha sonra serbest bırakılan arkadaşımız bırakılır bırakılmaz jandarma yetkililerini aramış olaydan haberdar etmiş ve daha sonra da ifadesini vermeye kendi gitmiştir.
Bir saniye dahi gözaltı yoktur. Emniyet, arkadaşımızın sadece bilgisine başvurmuştur.
Şimdi hal böyleyken olayın bu ayrıntılarını vermeden hem arkadaşımızı hem MHP’yi töhmet altında bırakmaya kimin hakkı var?
Herhalde saldırı sonrası Dörtyol da çıkan olayları MHP’nın ve ülkücülerin üzerine yıkmada başarısız olan AKP yanlısı malum basın bunda başarılı olamayınca, çareyi burada aramıştır.
Oysa MHP; partisiyle, il başkanıyla, yöneticileriyle, Dörtyol ve diğer belediye başkanlarıyla olayların büyümesini engellemek için günlerce cansiperane gayret etmiştir ve bu gayret halen devam etmektedir.
Biz, bu konuda asıl gerçeği ortaya çıkaracak açıklamaların başta Hatay valiliği olmak üzere yetkili kurumlar tarafından yapılmasını umuyor ve bekliyoruz.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar