Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İKEM'li Yüzücüler Gaziantep'ten Dereceyle Döndüler

Türkiye Yüzme Federasyonu “ 11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakası” 24-26 Kasım tarihlerinde Gaziantep’te yapıldı.

İKEM'li Yüzücüler Gaziantep'ten Dereceyle Döndüler

Spor   A+a-

 Türkiye Yüzme Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan “ 11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakası” 24-26 Kasım tarihlerinde Gaziantep’te yapııldı.
  Aynı tarihte İstanbul, Muğla, Sinop’ta da yapılan, Gaziantep’teki bölge Finallerine 9 ilden 26 takım 70 yüzücü katıldı. Hatay’ı temsil eden tek takım olan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nde lisanslı olarak yüzen İkem’li sporcular başarılı yarışlar çıkardılar.  İkem’li Utku Polat 50 metre sırtüstü’nde 1. Olarak bölge şampiyonu oldu. Utku Polat yüzdüğü diğer yarış olan 100 metre sırtüstünde de 3. Olarak başka bir başarıya daha imza attı. Emir Peköz 50 metre serbest ve 50 metre sırtüstünde 3. Olarak dereceye girdi. Diğer İkemli sporcu Eylül Arbaç ise 50 metre Kurbağalamada bölge 6. Oldu.
 Özel İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren İkem’li yüzücüler ileriki yarışmalar için umut verdiler.
 Murat Kaptanoğlu “ Özel İkem Koleji 27 yıllık geçmişiyle akademik anlamda başarısını ispatlamıştır.  İkem Koleji, her türlü spor branşına yaptığı desteklerle de başarılı olmaya devam ediyor. Birçok spor dalında geçmiş yıllarda yaşadığımız Türkiye Şampiyonlukları bunun en güzel ispatıdır. Hatay içerisinde yaşadığımız başarılar artık bizleri tatmin etmiyor . Önümüzdeki yıllarda her türlü spor dalında Türkiye Şampiyonluklarını okulumuza kazandırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz okullar arası müsabakalarda Türkiye Finali yüzmektir. Havuzumuz olmamasına rağmen , kurumumuz diğer tüm spor dallarında olduğu gibi yüzme dalında da başarılı sporculara destek oluyor. Bunun için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu müsabakada başarılı sonuçlar çıkaran sporcularımızı ve ailelerimizi kutluyoruz.  “ diyerek görüşlerini belirtti. 
  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar