Skip Navigation Links

HYP'nin mitinginde vekiller yuhalandı!!!

Taçyıldız'ın konuşması, açılışa katılan yüzlerce kişi tarafından CHP Milletvekilleri Gökhan Durgun ve Aziz Yazar'ın yuhalanmasıyla sık sık kesildi

Politika   A+a-

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Karaağaç Belediye Başkan Adayı Hasan Eker, Şarkonak Seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada Karaağaç’ın sorunlarını ve bununla ilgili çözümlerini anlatırken, “Karaağaç’a yakışır projelerin gerçekleşmesi için el ele verip birlikte çalışacağız.Yapacağımız hizmetler geçici değil, çocuklarımıza miras kalacak.’’dedi.
Halkın Yükselişi Partisinin kuruluşundan günümüze kadar olan sürecini değerlendiren ve 8 Martın hem dünya kadınlar günü olması hem de seçim bürosunun açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Taçyıldız, “Katılımcı, çoğulcu ve uzlaşmayı esas alan demokrasilerde yerel yönetimler halkın demokrasi ve demokrasi bilincinin oluştuğu en önemli aşamadır. Bu nedenle yerel seçimler halkın demokrasiye olan güven ve inancının göstergesi olarak değerlendirilir. Biz Halkın Yükselişi Partisi olarak partilerin yapamadıkları işbirliği ve güçbirliğinin 29 Mart günü Karaağaç Halkının oyları ile sandıkta yapılması için çalışıyoruz.” şeklinde konuşurken, tüm kadınların gününü kutladı ve karanfil attı.
Daha sonra söz alan HYP Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Cevat Canımoğlu, şehir dışından gelen misafirlerine övgüyle bahsettiği Karaağaç’ta gezdirecek tek yerin açılan Mezbahane olduğunu ifade ederken, “Sayın Acar’a buradan seslenmek istiyorum. Hizmetleriyle övünüyor. Doğru çünkü, Türkiye’nin hiçbir yerinde asfaltı kürekle toplayan halk görülmemiştir. Bu bir tek Karaağaç’a özgü asfalttır. Böyle hizmet, böyle asfalt görülmemiştir. Karaağaç’ın belde değil, turistik bir ilçe olması gerekirken, plajı dışında denize girecek yer bulamıyoruz. Her yıl plajda verdiğimiz canların vebalide Başkan Acar’ındır. Orda bir can kurtarma ekibi bile yok. Üniversiteyi bitiren ama işsiz kalan bir sürü gencimiz var. Bunlara iş imkanı sağlanmalı. Sayın Milletvekilimiz Gökhan Durgun, Acar’ı “Hizmet adamı” ilan etmiş. Soruyorum kendisine 5 yılda karaağaç’a kaç defa gelmiş, halkın sorunlarını dinlemiş? Benim 5 yıllık belediye başkanım ben bununla gurur duyarımda, siz bir ayda tanıdığınız bir kişi için nerden bu kanıya vardınız?” derken Taçyıldız’ın konuşması, açılışa katılan yüzlerce kişi tarafından CHP Milletvekilleri Gökhan Durgun ve Aziz Yazar’ın yuhalanmasıyla sık sık kesildi.
Yıllardır bekleyen ve bu beldenin kangren olmuş bir çok sorunlarına el atma zamanı geldiğini söyleyen Halkın Yükseliş Partisi Karaağaç Belediye Başkanı Adayı Hasan Eker, “Karaağaçta gün geçtikçe, sorunların çözümü de zorlaşmaktadır. Elbette sorunların çözümü zaman alacaktır. Ama bir an önce başlamak zorundayız. Karaağaç ekonomisine katkı sağlayacak, istihdam yaratacak yatırımlara yön verilmelidir. Beldenin mevcut potansiyelinden yararlanmalıyız. 7 km.’lik bir sahil şeridimiz var. Bu sahil şeridini, en iyi şekilde değerlendirmeli ve planlamada turizme ayrılan yerlerin, bu amaç için kullanılmasına özen gösterilmelidir. Belde insanını birbiriyle kaynaştıracak, birbirine yakınlaştıracak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verilmelidir. Bundan böyle belde de yapılacak her iş planlı ve programlı olmak zorundadır. Bu nedenle biz çalışma programımızı hazırladık ve ileriki günlerde bu programı sizlerle paylaşacağız ve inşallah iktidara geldiğimizde bu programı birlikte yürüteceğiz. Bu çalışma programıyla, Karaağaç’ın sorunlarını tek tek çözmeyi hedefliyoruz. Yönetimde halkımız da söz sahibi olacaktır. Yapmış olduğumuz bu seçim bürosu açılışına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar Günü kutluyorum.” Şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet