Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gökhan Zeybek’ten Kaymakam Soytürk’e Ziyaret..

Genç İşadamı Gökhan Zeybek’ten Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

Gökhan Zeybek’ten Kaymakam Soytürk’e Ziyaret..

Gündem   A+a-

 Hatay ve bölgesinin genç işadamlarından Zeybek Asansör Sahibi Gökhan Zeybek, ilçeye yeni atanan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.
 
Sohbet ortamında geçen ziyarette sektörleri hakkında Kaymakam Soytürk’e bilgiler veren genç ve başarılı iş adamı Gökhan Zeybek, firmaları Zeybek Asansör’ün 10 yıllık bir firma olduğunu ifade ederek, “2007 yılında Hatay İskenderun’da kurulmuş montaj bakım onarım üzerine hizmet veren ve bu sektördeki bütün belgelere sahip bir firmayız. Zeybek Asansör olarak Hatay bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde 10 yıldır hizmet vermekteyiz. Hedefimiz kaliteli hizmet anlayışı ile bütünleşmiş, Türkiye’de güvenilir, sektörde lider bir firma ve aranan bir marka olmak” diyerek özellikle yerli malzeme kullandıklarını, yerli üretime her zaman destek verdiklerini sözlerine ekledi.
 
Kaymakam Soytürk’e asansördeki etiketlemeler konusunda da bilgiler veren Zeybek, ilgili bakanlık yönetmeliği gereğince insanların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla etiketlendirme yapıldığını, asansörlerin güvenlik durumunu belirten etiketlendirmelerde kırmızı etiketli olan asansörlerin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini ifade ederek, bu konuda asla taviz vermediklerini, vatandaşları muhakkak daha kaliteli
 
malzemeleri tercih etmeleri konusunda önerilerde de bulunduklarını belirtti.
 
İskenderun Kaymakamı Soytürk, genç iş adamı Zeybek Asansör Sahibi Gökhan Zeybek’e ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, özellikle yerli malzeme kullanılması noktasındaki hassasiyetinden dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş