Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yusuf Mansuroğlu:”İlçe Başkanlığına Yeniden Adayım”

CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu ilçe kongresinde başkanlığa yeniden aday olduğunu belirtti.

Yusuf Mansuroğlu:”İlçe Başkanlığına Yeniden Adayım”

Politika   A+a-

 CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu parti binasında düzenlediği basın toplantısında     10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa yeniden aday olduğunu belirterek,"Ekip arkadaşlarımla görev yaptığım süre içerisinde hiç kimseyi ön plana çıkartmadım kimseyi ayırt etmedim, ötekileştirmedim  yabancılaştırmadım, ve güveninizi sarsmadım. Önübüzdeki kongrede nefesinizi,gücünüzü ve desteğinizi yeniden yanımda hissetmek istiyorum" dedi.
    Görev yaptığı geçmiş dönemle ilgili bilgiler veren Yusuf Mansuroğlu özellikle referandum sürecindeki gelişmelere vurgu yaparak alınan sonucun sadece CHP'nin oyu olmadığını bazı siyasi parti üyelerinin STK ların ve demokratik kitle örgütleri ile Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarının katkısı olduğunu söyledi.
     Türkiye' de özellikle muhalefet olarak siyaset yapmanın zorluğuna dikkat çeken Mansuroğlu şunları söyledi." Türkiye'de özellikle muhalefet olarak siyaset yapmak çok zorlaştı. Tüm  olumsuzluklara rağmen hedefimiz eğer seçim tarihi değişmez ise 2019 yılında yapılacak olan yerel,genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Bu üç seçimde ve özellikle İskenderun belediye başkanlığı seçiminde başarılı olacak ve partimizi zirveye taşıyacak kadroları oluşturmak zorundayız. Çünkü geleceğimiz olan çocuklarımıza aydınlık demokarasiyi özümsemiş hukukun üstünlüğüne bağlı laik bir ülke bırakmak zorundayız.Bunun için birlik içinde olmak zorundayız hatta buna mahkumuz."
              

           HEYECANIMI YİTİRMEDİM

 
     Görev yaptığı süre içerisinde herkese eşit şekilde yaklaştığına vurgu yapan ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu yeniden görev istemesini şöyle belirtti. " 40 yıllık partiliyim. Heyecanımı yitirmedi. Siyaseten doyuma ulaşmam ancak İskenderun belediyesine parti bayrağımızı dikmek ve ülke genelinde iktidar olduğumuzda olacaktır. Yerel ve genel iktidarımız ve zaferimiz yakındır. Önümüzdeki kongrede taze bir başkan adayı olarak karşınızda olacağım.Biz hhedefleri büyük olan bir partiyiz.Ekip anlayışına inanan biriyim. Elbetteki yenilenme sürecimiz olacaktır. Kongrede bana olan desteğinizi gücünüzü ve nefesinizi yanımda hissetmek istiyorum."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar