Skip Navigation Links

Flaş Haber!!! Nihat Karpuz Görevden Alındı!!!

Flaş haber çok kısa sürede yankı buldu. Yıllardır devrilemeyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz görevden alındı.

Politika   A+a-

Flaş Haber!!! Nihat Karpuz Görevden Alındı!!!
Flaş haber çok kısa sürede yankı buldu. Yıllardır devrilemeyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz görevden alındı.

İlçe Başkanlığına CHP'nin önde gelen isimlerinden Zeki Çıkan'ın getirildiği, geçici yönetim kurulu'nda mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş'ın da bulunduğu öğrenildi.
Karpuz’un görevden alınmasının CHP Milletvekili Aziz Yazar ile İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek çevrelerinde sevinçle karşılandığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Ataması yapıldığı günlerde İskenderun İlçe Örgütünü kesinlikle görevden almayacakları açıklamasını yapan CHP Hatay İl Başkanı Yusuf Dağlı’nın, (8. Gün gazetesi ) Karpuz ve yönetimini görevden alması şok bir gelişme olarak kısa sürede yankı buldu.
Üçüncü dönem ilçe başkanlığına seçilmesi ve öncesi olaylarla dolu Nihat Karpuz, (8. Gün gazetesi ) genç yaşta girdiği siyasette hızlı bir çıkış yakalamış, konuşma biçimi, duruşu ve karizmasıyla yıldızı parlamıştı.
Tavizsiz duruşu nedeniyle de büyük tepki toplayan Nihat Karpuz, (8. Gün gazetesi ) kısa sürede ciddi bir muhalif grubu da karşısına aldı.
CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar ve ekibiyle yıllardır çarpışan Karpuz, her girdiği kongreden zaferle çıkmayı da başardı. Nihat Karpuz’u koltuğundan indirmek için (8. Gün gazetesi ) elinden geleni yapan muhalif grup, Deniz Baykal’ın istifası ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun lider koltuğuna oturmasıyla elini güçlendirdi ve görevden alma olayı gerçekleşti.
Tam CHP’de sular durulmuşken, toparlama çalışmaları (8. Gün gazetesi ) meyvelerini vermişken, İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve yönetiminin görevden alınması şaşkınlıkla karşılandı.
Karpuz cephesinden açıklama gelmezken, edinilen bilgiler, (8. Gün gazetesi ) görevden alma olayı ile ilgili görüşmelerin sürdüğü ve genel merkez nezdinde çalışmalar yapıldığı yönünde. 
 (ÖZEL HABER)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet