Skip Navigation Links

'Az Kaldı Yıkıyoruz'

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu, 'Haramilerin iktidarını yıkmaya az kaldı. 12 Hazi

Politika   A+a-

 
 “Az Kaldı Yıkıyoruz”
 
 
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu, “Haramilerin iktidarını yıkmaya az kaldı. 12 Haziran günü sandıklarda bir daha kalkmamak üzere AKP iktidarını yıkıyoruz” dedi.
Çeşitli ziyaretlerin yanı sıra hemen her gün değişik yerlerde birkaç miting yaparak çalışmalarını sürdüren Dudu, Gürsel, Pirireis mahalleler ve Sarıseki Beldesinde yaptığı mitinglerde coşkulu kalabalıklara seslendi.
Halkın kendisine gösterdiği ilgiye ve coşkuya sevgiyle karşılık veren Mevlüt Dudu Pazar Günü de İGEV’in Bahar şenliğine katıldı. Cebike ve Aşkarbeyli köylerini de ziyaret eden Mevlüt Dudu her gittiği yerde büyük ilgi gördü.
Mitinglerde ve ziyaretlerde AKP’nin olumsuzluklarını dile getiren Dudu yaptığı konuşmalarda şunları söyledi.
“9 yıldır iktidar olan AKP, bu süre içinde yoksul insan sayısını 2.5 kat arttırdı. Bunlar yoksulluğu yönetiyorlar. Yoksulluk üzerinden maddi ve siyasi çıkar sağlıyorlar. Biz Aile sigortası ile bir daha gelmemek üzere yoksulluğu yok edeceğiz.
“AKP ve Recep Tayyip Erdoğan kendi yandaşlarından başkalarını düşünmüyor. Fakir fukaraya din, iman, yandaşlara han, hamam bunların temel ilkesidir. Bunlar gerçek haramilerdir. 12 Haziran’da haramiler yıkılacak, gerçek halkın iktidarı gelecek ve bunlardan hesap soracaktır.
“Biz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ülkemizi ve insanımızı yeniden onurlu yaşatacağız. Her sorunla ilgili, toplumun her kesimiyle ilgili projelerimizle geliyoruz. İşçi, memur, köylü, esnaf, emekli, sanayici kısaca toplumun bütünü bizim insanımızdır. Biz yandaş nedir bilmeyiz. Bize oy versin vermesin, bu coğrafyada yaşayan herkes bizim vatandaşımızdır. Her vatandaşımızın sorunu da bizim sorunumuzdur.
“Artık yüzleri ve gerçek düşünceleri ortaya çıktı. Halk bunu gördü. 12 Haziran AKP iktidarının son kullanma tarihidir.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet