Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Maytap ve Patlayıcı Satışı Yapan İşyerlerini Denetledi

Ekipler, torpil, maytap, çatapat gibi patlayıcı maddeleri satan iş yerlerini uyardı.

 Maytap ve Patlayıcı Satışı Yapan İşyerlerini Denetledi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile emniyet görevlileri kent genelinde maytap ve benzeri patlayıcı madde satışı yapan iş yerlerini denetledi.
 
Ekipler, torpil, maytap, çatapat gibi patlayıcı maddeleri satan iş yerlerini uyardı.
 
DENETİMLER SÜRECEK
 
Yapılan denetimler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Çocuklar ve gençler tarafından eğlence aracı olarak kullanılmakta olan maytap, torpil ve çatapat gibi patlayıcıların sokak aralarında, site içerilerinde ve apartman önlerinde patlatılması sonucunda bu yerlerde ikamet eden vatandaşlar arasında korku, kaygı ve paniğe neden oluyor. Bu maddelerin herhangi bir önlem alınmadan ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kullanılması sonucunda organ kaybına varabilen yaralanmalar meydana gelebiliyor” dedi.
 
GEREKLİ İŞLEMLER YAPILIYOR
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” "Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gündüz ve akşam cadde, kaldırım ve işyerleri denetimlerine devam ediyor ve denetimler daha sıkı devam edecektir. Çocuklar ve vatandaşlar için tehlike arz eden ve vatandaşların seslerinden rahatsız oldukları patlayıcı türü olan maytap ve torpillerin toplatılması için denetimler aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.
 
Zabıta ekipleri denetimler sonucunda patlayıcı maddelere el koyarken iş yerleri hakkında da yasal işlem başlattı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar