Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Doğa Koleji’nden Kitap Toplama Kampanyası

İskenderun Doğa Anadolu Lisesi DOĞA VE GELECEK KULÜBÜ, kitap toplama kampanyası düzenledi.

İskenderun Doğa Koleji’nden Kitap Toplama KampanyasıWeb
TV

Eğitim   A+a-

 İnsanlar, hiçbir bilgiye sahip olmadan doğar. Yaşamı boyunca birçok bilgi öğrenir. Başarının sırrı da okumaktır. Okulda olduğu kadar hayatta da başarının en önde gelen şartlarından biri yine okumaktır.
Kitaplar yardımıyla kimi zaman uçan bir halıya biner, bilmediğimiz diyarlara seyahat ederiz; yeni arkadaşlıklar kurar, kimi zaman hüzünlerimizi kimi zaman neşemizi bu yeni arkadaşlarla paylaşır, asla tanımadığımız evlere konuk oluruz. Tarihin sayfalarında koşar adım dolaşır; destanlara, trajedilere tanıklık ederiz. Geçmişin elem verici vakalarını değiştirmeye gücümüz yetmese de geleceğimizi kitaplardan edindiğimiz tecrübelerle inşa ederiz.
İşte tüm bu bilgilerin ışığında İskenderun Doğa Anadolu Lisesi DOĞA VE GELECEK KULÜBÜ, Arsuz Derekuyu İlköğretim Okulunun kütüphanesini oluşturmak üzere bir kitap toplama kampanyası düzenledi.
Kulübün öğrencileri ve sorumlu öğretmeni Damla Özkaya bir sosyal sorumluluk örneği sergileyerek önemli bir etkinliğe imza attı. Kampanyada toplanan kitapların tamamı Arsuz Derekuyu İlköğretim Okuluna bağışlandı.
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Doğa Koleji’nden Kitap Toplama Kampanyası videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar