Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yerelde CHP, İl Genel'de DSP çağrısı..

Sadece İskenderun merkez için Belediye Başkanlığı ve belediye meclisi için CHP'ye oy verilmesini isteyen oy pusulasında, İl Genel Meclisi için de Demo

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun’da binlerce oy pusulası dağıtarak seçmenlerinin hata yapmasını önlemeye çalışıyor.Sadece İskenderun merkez için Belediye Başkanlığı ve belediye meclisi için CHP’ye oy verilmesini isteyen oy pusulasında, İl Genel Meclisi için de Demokratik Sol Parti (DSP)’ye oy verilmesi isteniyor. Edinilen bilgiye göre de, beldelerde böyle bir ittifak söz konusu olmadığı ve adayların kıran kırana mücadelesinin sürdüğü yönünde.. Bilindiği üzere DSP ve CHP'nin adayları tüm beldelerde başabaş mücadele ederken, bir çok beldede Demokratik Sol Partili belediye başkan adayları bir adım önde gidiyor..
İskenderun’da aday çıkarmayarak yerel seçimlerde destek veren Demokratik Sol Parti’ye yapılan jest, siyaset çevrelerince de anlamlı bulundu.
Yerel iktidar yarışında DSP’nin CHP’ye jestinden sonra CHP’den yapılan jest, Demokratik Sol Parti tabanı tarafından da olumlu karşılandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar