Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali ATA, İSTE’deki 1. İskenderun Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

İskenderun’da bir ilk olan 1. İskenderun Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Hatay Valisi Erdal ATA’yı İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ karşıladı.

Vali ATA, İSTE’deki 1. İskenderun Kitap Fuarı’nı Ziyaret EttiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Birbirinden değerli yazarların katılımı ve imza günü etkinlikleriyle, okurların büyük ilgisini çeken ve İskenderun’da bir ilk olan 1. İskenderun Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Hatay Valisi Erdal ATA’yı İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ karşıladı.
 
İskenderun’daki en büyük kültür etkinliklerden biri olan ve 150 yayınevinin ve 80 yazarın katıldığı fuar çadırını gezen Vali ATA stantlardaki kitapları dikkatle inceledi. Yazarlarla sohbet eden Vali Erdal ATA; “İskenderun’da böylesine kapsamlı bir kitap fuarı etkinliğinin düzenlenmiş olmasına vesile oldukları için İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kitap okuyan toplumlar gelişebilir. Ümit ediyorum buraya gelen vatandaşlarımız bol bol kitap alır ve okurlar. Ben de okumak üzere çeşitli kitaplar aldım. Öğrencilerimizin de bu tür fuarlara katılımını önemsiyor ve teşvik ediyoruz. Kitabı, ilmi ve düşünebilen, yorumlayabilen bir nesil oluşturmayı çok istiyor ve bu çalışmaları çok önemsiyoruz” dedi.
 
Daha sonra Türkiye’de yine bir olarak hizmete giren İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Çocuk ve Gençlik Kütüphanesi'ni gezen Vali Erdal ATA, Kütüphane’deki minik kitapseverlerle de sohbet etti. İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ’den ve Üniversite’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali ATA, İskenderun Teknik Üniversitesi’nin gelecekteki halinin gerçeğe uygun olarak minyatürize edildiği, üç-boyutlu İSTE Master Planı Maketi’ni inceledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vali ATA, İSTE’deki 1. İskenderun Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar