Skip Navigation Links

Arsuzlu’ya Nefes Olacak Kredi İmkanı !

Türkiye genelinde tüm esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin kredi limitlerinin düzenlenmesi esnaflarda büyük sevinç yarattı.

Arsuzlu’ya Nefes Olacak Kredi İmkanı !

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde hizmet veren Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, borçlu ve takipli sayısı en az esnaf kredi kefalet kooperatifleri arasında yer alarak kredi kullandırma limitini 200 bin Tl’ye yükseltti.
Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, esnafların ihtiyaçlarına daha iyi şartlarda  cevap verebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Arsuz’da turizm, tarım ve balıkçılıkla geçimini sağlayan Arsuz ilçesi, Ortadoğu’da yaşanan savaşlardan en çok etkilenen bölgelerden birisi olarak krizi derinden hissediyordu. 
Son yıllarda savaşın etkilerinden dolayı Ortadoğu ülkelerinde çalışan Arsuzlular’dan Türkiye’ye sıcak para girişinin azalması, turizm ve tarım sektörlerinde de daralma yaşanması küçük esnaflar başta olmak üzere ilçe ekonomisini derinden etkileyince, Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nin kredi kullandırma limitinin 200 bin TL’ye yükselmesi bölge esnafını sevindirdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet