Skip Navigation Links

Herkes Yüreğini Ortaya Koymalıdır

Kırıkhan Spor'u düzlüğe çıkarabilmek için yapılan destek toplantısında konuşan konuşan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,'Herkes yüreğini ortaya koymalıdır

Herkes Yüreğini Ortaya Koymalıdır

Kırıkhan   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 2.Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor'u, düzlüğe çıkarabilmek için yapılan destek toplantısı tesislerde yapıldı. Toplantıya Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Eski Hatay Milletvekili Turhan Hırfanoğlu, Eski Belediye Başkanı Hacı Veli Kılıçoğlu, Siyasi partilerin Başkan ve yöneticileri, Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, eski Kulüp Başkanları, yöneticiler, spor adamları, taraftar grupları ve çok sayıda spor seven katıldı.
KAYMAKAM MUSTAFA ERKAYIRAN'DAN BİLİK ÇAĞRISI
Aralarında Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'dan oluşan destek heyeti, Kaymakam Mustafa Erkayıran'ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan toplantıda, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Spor'a her türlü desteğin verileceğini ve Kırıkhanlılara birlik çağrısında bulundu.
Başkan Ayhan Yavuz, "KIRIKHAN SPOR ONURUMUZDUR"
Tesislerde yapılan destek toplantısında konuşan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, " Hatay'ın en köklü kulübü Kırıkhan Spor'un düştüğü durum beni olduğu gibi Kırıkhanlı hemşehrilerimizi de derinden üzmektedir. Sizler 115 bin kişiyi temsil ediyorsunuz. Bunların ez az yarısı aldığınız sonuçları merak etmektedir. Ülkemizde her takımda olduğu gibi Kırıkhan sporumuzda da bir takım sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Bu sıkıntıları giderebilmek için her kes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Şu andan itibaren geçmişte oynadığınız tüm maçları unutun. Daha ligin ilk yarısının ortalarındayız. Bundan sonra oynayacağınız karşılaşmalarda yüreklerinizi ortaya koymanızı bekliyoruz. Kırıkhan Spor tüm Kırıkhanlıların onurudur" dedi.
"KIRIKHAN SPOR KIRIKANLILARIN TAKIMIDIR" 
Bölgemizde her kesimin gönlünde taht kuran ve spor'a yaptıkları katkılarıyla tanıdığımız Eski Hatay Milletvekili Turhan Hırfanoğlu ile Eski Kırıkhan Belediye Başkanı Hacı Veli Kılıçoğlu'da yaptıkları konuşmalarda, Kırıkhan Spor'a destek çağrısında bulunarak, "Geçmişi başarılarla dolu Kırıkhan Sporumuzu düştüğü bu durumda kurtarmak hepimizin görevidir. Kırıkhan Spor, kişilerin değil tüm Kırıkhanlıların takımıdır. Yakın zamanda yapacağımız görüşmelerde gereken desteğin verilmesi için çabalarımızı arttırmalıyız" dedi.
Kulüp Başkanı Veli Özdoğan "ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI"
Destek çağrısında kısa bir konuşma yapan Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, "Arkadaşlarımız ile birlikte takımımız için ellerimizden geleni yapmaktayız. Zaman zamanda takımımızda maddi sıkıntılarda olmaktadır. Bu sıkıntıları el birliğiyle aşacağımıza inanmaktayız. Kırıkhan Spor'u daha iyi yerlere taşımak için şimdi birlik zamanı" dedi.
Toplantıya katılan siyasi partilerin Başkan ve yöneticileri de yaptıkları konuşmalarda, Kırıkhan Spor'un yanında olduklarını ve destek olacaklarını belirttiler.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet