Skip Navigation Links

Denizciler ‘de Kredi Limiti 200 Bin Tl’ye Yükseldi

Esnafın can simidi esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin Halk Bankası’ndan kullandırdığı kredi limitleri değişti.

Denizciler ‘de Kredi Limiti  200 Bin Tl’ye Yükseldi

Gündem   A+a-

 
Esnafın can simidi esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin Halk Bankası’ndan kullandırdığı kredi limitleri değişti.
 
Piyasalarda yaşanan sıkıntılardan bunalan esnafların can simidi konumundaki  esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin kredi limitini yükseltmeleri esnaflarda da sevinç yarattı.
İskenderun Denizciler  Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, 150 bin Tl olan kredi limitlerinin 200 bin Tl’ye yükseltildiğini müjdeledi.
 
Sönmez  yaptığı açıklamada, üye esnaflara daha iyi şartlarda hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, yatırım yapmak isteyen, işlerini büyütmek isteyen  tüm esnafları  rahatlatan uygulamanın olumlu yansımalarını görmek temennisinde bulundu ve sözlerine şöyle devam etti ; “Esnaf ve sanatkarlarımızın finansman ihtiyacını karşılamak üzere kooperatifimiz kefaletiyle Türkiye Halk Bankası kaynaklarından kullandırdığımız hazine faizli destekli kredilerin gerek daha etkin ve verimli kullandırılması  gerekse esnaf ve sanatkarlarımızın ihtiyaç duydukları finansman kaynağının en uygun ve yeterli bir şekilde karşılanması için zaman içerisinde yapılan düzenlemelerle  önemli iyileştirmeler gerçekleştirmiştir.
 
 Bu düzenleme sonucunda Denizciler Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifimiz en üst limiti verebilecek konuma gelmiştir. İşletme limitinin 200.000 TL ye çıktığını esnafımıza duyurmaktan mutluluk duyarız. İş yeri ve ticari sıfır araç alımlarında 500.000 TL ye kadar yetkimiz olmakla beraber yatırım kredisi alacak esnafların 1 yıllık esnaflıklarının olması ve kredi fizibilesi düzgün olması olmazsa olmazlardan biridir.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet