Skip Navigation Links

Avukat Abdülkerim Güven, İlçe Başkanı mı Oluyor?

AK Parti İskenderun'un kurucu yönetim kurulu üyesi, 2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı Avukat Abdülkerim Güven, taban tarafından İskenderun il

Politika   A+a-

 
Avukat Abdülkerim Güven, İlçe Başkanı Oluyor?
AK Parti İskenderun’un kurucu yönetim kurulu üyesi, 2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı Avukat Abdülkerim Güven, taban tarafından İskenderun ilçe başkanlığına isteniyor. Önümüzdeki AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı kongresinde aday olması istenen Av. Güven için, gençliği, tecrübesi, heyecanı ve AK Parti misyonuna uygun duruşu nedeniyle lider pozisyonu yakıştırılıyor.
Basında çıkan haberler üzerine soruları da yanıtsız bırakan Avukat Abdülkerim Güven, böyle bir çalışma içinde olmadığını söylerken, milletin iradesine de saygı duymanın AK Parti’nin kuruluş felsefesinin olmazsa olmazlarından olduğuna vurgu yaptı.
AK Parti’nin açtığı Siyaset Akademesi’ni de birincilikle bitirdiği için 2009 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilen Avukat Abdülkerim Güven, kişiliği, çalışkanlığı ve siyasetteki istikrarı nedeniyle çok seviliyor.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet