Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Redkit Kasabası’nda Huzur Var..

İskenderun da bir nefes soluk almak istiyorsunuz.

Redkit Kasabası’nda Huzur Var..

Gündem   A+a-

 Redkit Kafe işletmecisi Selim Oğuz, Basın Mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Van Kahvaltısı uzmanı Yunus Cener,in muhteşem sunumu ile yapılan kahvaltı’da farklı lezzetlerin sunumu ile gerçekleşti.Sadece Van Kahvaltıları’nın tanıtımını yapmak adına Hatay’a gelen Cener,tüm ürünlerin organik olduğuna özellikle vurguladı.

İskenderun da bir nefes soluk almak istiyorsunuz.

Saatlerce yol gitmek şehir dışına kaçmak zorunda değilsiniz. Sevdiklerinizle, eşliniz çocuklarınızla güven içinde gidip oksijen havasını ciğerlerinize çekmeniz mümkün. Eski adı Numune Parkı yeni adı Redkit Kasabası olan bu muhteşem alan işletmeci Selim Oğuz ve Onur Barış Oğuz, burayı kentin gülen yüzü haline getirdiler. Park bahçe, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi yapılarak çeşitli türlerde ağaç dikim çalışmaları tamamlandı. İçerisinde çeşitli hayvanları da barındıran Redkit Kasabası tıpkı adı gibi masalımsı bir tad içeriyor.

Huzur mu istiyorsunuz

İskenderun’un betonlaşmış yapılarının ortasında uzun yıllardır atıl durumda bulunan ve adeta uyuşturucu bağımlılarının parkı haline gelen Numune parkı şimdilerde görülmesi ve korunması gereken en iyi yerlerden biri haline geldi.
Şehrin göbeğinde bulunan ve Tüm stresi atacak bir ortamın hazırladığı Numune Redkit aile Nargile ve çay bahçesi şimdiden birçok ailenin ve vatandaşların uğrak yeri haline geldi.

Stresten Uzak

Gecenin geç saatlerine kadar Genç bayan ve ailelerin bulunduğu çay bahçesinde Herkesin keyfi yerinde. Cıvıl cıvıl kuş seslerinin duyulduğu yemyeşil ağaçların altında günlük streslerini atabileceğiniz bir huzur mekânı…. Oğuz Kardeşlerin büyük uğraşlar sonucu ortaya çıkardığı Retkit Kasabası Kadını, erkeği, Genci, yaşlısı, heyecan arayan hayvanları seven tüm insanların keyifle vakit geçirebileceği bir mekân olarak İskenderun halkının hizmetine girmiştir.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş