Skip Navigation Links

İskenderun Bir İnci Olacak

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkerim Güven, 12 Haziran seçimlerinin Türkiye için tarihi bir önem taşıdığını söyledi.

Politika   A+a-

İskenderun Bir İnci Olacak

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkerim Güven, 12 Haziran seçimlerinin Türkiye için tarihi bir önem taşıdığını söyledi.

12 Haziran 2011 Genel seçimlerinin Türkiye açısından tarihi öneme sahip olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. 12 Haziran seçimlerinin, sadece AK Parti ve Türk demokrasisi açısından değil, Türkiye'nin geleceği açısından kritik önemini vurgulamak isterim. AK Parti olarak şimdiye kadar çok önemli reformlara imza atılmış ve yenilikçi dönüşümler gerçekleştirilmiştir.Ekonomiden dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, iç politikadan demokratikleşmeye kadar hemen her alanda Türkiye'ye ilklerin yaşatıldığı AK Parti’ de bir nefer olarak çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.

Demokrasinin her alanda kök salması, Türkiye'nin dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alması için çok daha güçlü ve azimli bir şekilde yeni bir sürecin kapılarının sonuna kadar açacak 12 Haziran seçimlerinin vatanımıza, milletimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Amacımız çok açık ve kesindir, bizler 4 yıl sonrasını değil, 12 yıl sonrasını, Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünü, yani 2023 yılını hedefleyerek seçimlere gidiyoruz. Ayağı yere basan, gerçekleşebilir hedefleri milletimizin takdirine sunuyor, Türkiye'yi, 2023'te dünyanın en büyük 10 büyük ekonomisinden biri olarak görme vizyonu ile yeni döneme hazırlanıyoruz.

''AK Parti olarak hedefimiz, seçimden sadece birinci parti olarak çıkmak değil, veya iktidarımızın devamı değil, daha büyük ve daha donanımlı ekiplerimizle reform sürecini sonuna kadar işletmek için tüm İskenderunluları aktif siyasete ve çalışmalara davet ediyorum.

AK Parti'nin toplumun her kesimini kucaklayan, her türlü farklılığa gönlünü ve kapısını açan, her kesimin meselesini kendi meselesi olarak kabul eden bir siyaset anlayışına sahip bir siyasal hareket olduğu konusunda hiçbir şüphe bulunmamaktadır. Nitekim Yüce Milletimizden aldığımı güç bunun en bariz göstergesidir.

Hatay’ı AK Partinin Kalesi, İskenderun’u ise AK Parti'nin İncisi yapacağız. Özellikle bölgemizin kalkınması ve çok daha hızlı ve verimli hizmetler alması açısından gecemizi gündüzümüze katarak dört koldan kendimizi ve partimizi hızla hemşerilerimize tanıtma gayreti içerisinde olacağız.

Ben ve arkadaşlarım bu yola ikbal için çıkmadık. Biz bu yola şahsi hırslarımızı temin için, koltuk ve makam sevdası için çıkmadık. Türkiye’de ilklerin ilkelerin partisi olan partimizde şahsıma verilen bütün görevleri emir telakki ederek çalışma gayretinde oldum. Bu nedenle Hatay Milletvekili Aday sırlamasında 9. sırada olmam çalışma gayretimde bir azalmaya neden olmayacaktır. Büyük reformları gerçekleştiren ve sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu'nun, Kuzey Afrika'nın, Balkanların barış, huzur, istikrar umudu olan bu siyasi oluşumun oluşturduğu başarı tablosunda aday olarak bulunmam bile benim için büyük bir gurur kaynağıdır.

Bu nedenlerle çok değerli diğer aday arkadaşlarımızla Durmak Yok Yola devam diyor ve tüm hemşerilerimize selam ve saygılar sunuyorum.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet