Skip Navigation Links

AKAMİB Vietnam’da “Yükünüzü Hafifletiyoruz” Dedi

Vietnam’ın Ho Chi Minh kentindeki Vietnam Wood Fuarı ile eş zamanlı olarak Sektörel Ticaret Heyeti düzenlendi.

AKAMİB Vietnam’da “Yükünüzü Hafifletiyoruz” Dedi

Gündem   A+a-

 
 
Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKAMİB) tarafından yürütülen Kereste-Palet URGE Projesi kapsamında, 17–23 Ekim 2017 tarihlerinde Vietnam’ın Ho Chi Minh kentindeki Vietnam Wood Fuarı ile eş zamanlı olarak Sektörel Ticaret Heyeti düzenlendi.
 
Geçtiğimiz senelerde 25 farklı ülkeden 11000 katılımcıyı ağırlayan ve Ağaç İşleri Endüstrisine hitap eden bu uluslararası fuarı ziyaret eden firmalarımız, sektörde yer alan öncü ve rakip firmalarla görüşme imkânı bulurken, kendi tanıtımlarını da gerçekleştirdi. Fuar katılımının yanı sıra İkili İş Görüşmelerinin de gerçekleştirildiği heyette, firmalarımız 20’yi aşkın firmanın temsilcileri ile birebir görüşme imkânı buldu.
 
Adana ve Mersin’de faaliyetlerini sürdüren firmalardan oluşan 10 kişilik heyete; Chn Wood, Yeni Oluşum Orman Ürünleri, Selamoğlu Orman Ürünleri, Sedir Orman Ürünleri, Taya Endüstriyel Ürünleri, İntertim Orman Ürünleri, İnterpalet Palet, Oryap Ağaç Ahşap firmaları katıldı.
 
Program kapsamında Vietnam Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunan heyete, Genel Müdür Vekili Nguyen The Hung, iki ülke arasındaki ticari ilişkilere dair bilgilerini aktardı. İkili İş Görüşmelerinin gerçekleşmesine büyük desteği olan Ticaret Odası yetkililerine, yardımları ve misafirperverlikleri anısına hediye takdim edildi.
 
‘Mersin ve Adana kereste ve palet sektöründe marka şehirler olacak’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren ve hedef pazarlara gerçekleştirilecek Sektörel Ticaret Heyetleri ile faaliyetlerine devam eden Kereste- Palet URGE projesinin bir sonraki heyeti İsrail pazarına gerçekleştirilecek.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet