Skip Navigation Links

CHP'de Gel-Git'lere MYK'dan son nokta!!!

Müjdeyi telefonda verdikten sonra CHP İskenderun İlçe Binasına giden CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar'ı kapıda karşılayarak elini öpen İlçe Başkanı Z

Politika   A+a-

Gel-gitlerden sıkılan CHP’liler sonunda İlçe başkanlarını kavuştu. Karpuz’un görevi iade için mahkemeye başvurması ve hukuki açıdan zafer kazanması bir yana, CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar ile ekibi boş durmadılar. MYK Karpuz’a önce prosedür gereği görevini iade etti ve ardından da resmen görevden aldı. Görevden almanın partinin en üst düzey kurulundan çıkması sonrası yine aynı MYK’dan Zeki Çıkan’ın ilçe başkanlığı görevi yazısı da İskenderun’a ulaştı. CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, herkesin kucaklandığı bir CHP İlçe Örgütü istediğini ve referandum için çalışmalarının gece-gündüz ara vermeden devam ettiğini söyledi.

Yazar açıklamasında, “Dedikoduyla uğraşacak zamanımız yok. Türkiye çok hassas bir süreçten geçerken görevimizi tam anlamıyla yapmak için referandum çalışmalarına aralıksız devam etmek zorundayız. Otobüslerimiz İskenderun’un dört bir yanında anonslar yaparak referandumda ‘Hayır’ denmesi için çağrı yapıyor” dedi.
CHP’de Gel-Git’lere MYK’dan son nokta!!!
CHP İskenderun’da Nihat Karpuz’un görevden alınıp ve ardından da Zeki Çıkan’ın ilçe başkanlığına getirilmesi büyük bir yankı bulurken, Karpuz’un görevi iade için mahkeme başvurusundan zaferle çıkması sonrası işler sarpa sarmıştı.
MYK Üyesi Şahin Mengü’nün olup bitenlere tepki koyması bir yana, MYK’dan Nihat Karpuz lehine karar çıkması bekleniyordu ve nitekim Karpuz’a görevi iade edildi. Görevi mahkeme kararını uygulamak için iade edip ardından da Nihat Karpuz’u görevden aldığını ve Zeki Çıkan’ı ilçe başkanlığına getirdiği bildiren MYK yazısının CHP İskenderun İlçe Başkanlığına ulaştığı anlarda Zeki Çıkan ve ekibi rahat bir nefes aldı.

Müjdeyi telefonda verdikten sonra CHP İskenderun İlçe Binasına giden CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar’ı kapıda karşılayarak elini öpen İlçe Başkanı Zeki Çıkan, bir süre de Vekil Yazar’la kucaklaştı.
İlçe Başkanlığı görevini resmen MYK’dan alan Zeki Çıkan, ilk girdiğinde çilingirle açtığı kapıyı bu kez anahtarıyla açtı. Bilindiği üzere Zeki Çıkan, mahkeme kararı sonrası makamda oturmuyor ve genel sekreter odasında misafirlerini kabul ediyordu. Vekil Yazar’la birlikte İskenderun İlçe Örgütü’ne giderek Zeki Çıkan’la kucaklaşan CHP İl Başkanı Yusuf Dağlı, kaybedecek zamanlarının olmadığını söyledi.
Gel-gitlerin bu kadar yoğun yaşandığı CHP İskenderun’da iki ilçe başkanının aynı anda görevi başında olduklarını açıklamaları gündemi meşgul eden en önemli maddeydi.
MYK’dan çıkan karar gündeme bomba gibi düştü ve sadece 8. Gün Gazetesi ekibi faksın geldiği anı ve sonrası yaşanan mutlu tabloyu görüntüledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet