Skip Navigation Links

'Yıkılan Köprüleri Yeniden İnşa Edeceğiz'

Chp Hatay Milletvekili Adayı Nihad Matkap; 'Yıkılan Köprüleri Yeniden İnşa Edeceğiz'

Politika   A+a-

 
Chp Hatay Milletvekili Adayı Nihad Matkap;
 
“Yıkılan Köprüleri Yeniden İnşa Edeceğiz”
 
Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL
 
Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclis Üyesi ve Hatay Milletvekili Adayı Nihad Matkap ilçe örgütlerine yaptığı ziyaretler kapsamında Dörtyol’da büyük bir coşku ile karşılandı.
CHP Dörtyol İlçe Başkanı İhsan Dağlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri tarafından yoğun sevgi gösterileri arasında ve “Bakanımız Matkap” sloganlarıyla karşılanan Parti Meclis üyesi Nihad Matkap CHP yi büyük bir aile olarak nitelendirdi ve bu toplantının da bir aile toplantısı olduğunu vurguladı.
Ülke gündemindeki son gelişmeleri paylaşmak amacıyla geldiğini ifade eden CHP Hatay Milletvekili adayı Nihad Matkap; “12 Haziran seçimlerine giderken önemli avantajlarımız var. Bunların en başında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimiyetine, dürüstlüğüne ve projelerine sadece CHP liler değil, ülkenin tamamı güveniyor, inanıyor ve sahipleniyor. Bunun sebebi ne; akla uygun olması. Bunun sebebi ne; insan odaklı olması. Bunun sebebi ne; halkın iktidarını hedefliyor olması. Bir diğer önemli avantajımızda çok uzun bir süredir sosyal demokratlar; bölünmeden, parçalanmadan, ayrı ve garı olmadan, sen, ben kavgasından uzak bir şekilde seçime gidiyor. Ben merkez sağdaki partilerin ileri gelenleriyle de görüşüyorum. Merkez sağın sadece tabanı değil, tavanı da CHP nin politikalarına, CHP nin ülke sorunlarını çözmek adına ürettiği projelere inanmış durumdalar. Ülkede yaşanan tahribatı görüp merkez sağdan bizi arayıp yüreklendiriyorlar. Bunlar aslında çok önemli. Bende yaptırdığım afişte özellikle buna vurgu yaparak “Yıkılan Köprüleri Yeniden İnşa Edeceğiz” dedim. Evet, bu inanç ve kararlılıkla yıkılan köprüleri yeniden kuracağız. Herkesi kucaklayan, herkesi kendimizden kabul eden bir anlayışı oluşturduk. İşte bunun için “Herkes İçin CHP” diyoruz.” açıklamasında bulundu.
CHP Hatay Milletvekili adayı Nihad Matkap, AKP’nin 367 milletvekili çıkartma çabasının altında sadece hükümet olmak değil, Türkiye’yi yönetmenin dışında başka arayışlar olduğunu da savunarak; “AKP nin niyeti kötü. Onlar 367 milletvekili peşinde. Onlar Türkiye’yi yönetmenin dışında başka arayışlar içinde. Türkiye’yi kendilerine göre dönüştürmek istiyorlar. Anayasayı değiştirmek istiyorlar. Anayasa toplumsal mutabakatla değişir. Anayasa AKP lilerin talebiyle, arzularıyla, istekleriyle değişmez. Bizim de hedefimiz 276 milletvekili. Biz 276 yı alınca onlar 200’e düşecekler.” Dedi.
CHP Hatay Milletvekili adayı Nihad Matkap yapılan anket ve kamuoyu araştırmalarında CHP ye karşı büyük bir yöneliş olduğunu da ifade ederek; “Aile sigortasını tüm detaylarıyla açıkladık. AKP nin yoksulluğu bitirmek diye bir derdi yok. Aksine yoksulluğu yönetme diye bir çabası var. İnsanlara makarna, kömür dağıtarak bağımlı hale getirme çabasında. Oysa CHP Aile Sigortası ile vatandaşın kendi ihtiyacını kendinin görmesini sağlayacak. Vatandaşlarımızın envanterini çıkartacağız. Kimseye erzak ve kömür dağıtılmayıp ev hanımın hesabına aynı bir maaş gibi parası yatacak ve o ev hanımı harcamasını kendi ihtiyaçlarına göre yapacak. Kimsenin kapısına erzak araçları dayanmayacak, kömür kamyonları gelmeyecek. Kimsenin onuru kırılmayacak, şahsiyetleri zedelenmeyecek. Esnaf arkadaşlarımız için yine bir projemiz var. Yanında çalıştırdıkları personel için ödedikleri stopaj miktarının yıllık miktarı kadar kredi kullandıracağız. Emeklilere yönelik projemiz var. İlk yapacağımız icraat emekli maaşlarını % 15 oranında arttıracağız. İntibak yasına göre maaşlar arasındaki uçurumu azaltacağız. Muhtarlarımızın sosyal güvenlik primlerini de bütçeden karşılayacağız. Bunlar yaşamsal ve önemli projelerdir.” Dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet