Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP seçimi değerlendirecek

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, hafta sonu, Ankara'da, Genel Başkanları Deniz Baykal önderliğinde yapılacak olan 'Seçim

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, hafta sonu, Ankara’da, Genel Başkanları Deniz Baykal önderliğinde yapılacak olan ‘Seçim Sonrası Genel Değerlendirme Toplantısı’ hakkında bilgi verdi.
Seçimler sonrası her siyasi partinin ‘Seçim Sonrası Değerlendirme Toplantısı’ düzenlediğini ifade eden İlçe Başkanı Nihat Karpuz; “Seçimlerden sonra her parti seçim sonrası değerlendirme toplantısı düzenler. Bizde, genel merkez bazında önümüzdeki Cumartesi günü, Ankara’da, Genel Başkanımız Deniz Baykal önderliğinde bir toplantı düzenleyeceğiz. Toplantıya İskenderun Belediye Başkanımız Dr. Yusuf Civelek’in yanı sıra, Belediye Başkanları, Belde Başkanları, il başkanları katılacak.
Toplantıda; Partimizin bundan sonraki süreçte, nasıl daha üstün başarılara imza atacağını konuşacağız, bunu yanında sayın başkanımız Civelek, başarılı portresiyle nasıl ön plana çıktığını anlatacak ve bu toplantıda 29 Mart seçimlerini masaya yatırarak, Seçim öncesini tüm yönleriyle konuşacağız” diye konuştu.
Genel seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını da kaydeden İlçe başkanı Karpuz; “Bu seçim genel seçimlerin bir provasıydı. İnanıyorum ki nasıl ki yerel seçimde başarılı olduysak genel seçimde de başarılı olacağız. Biz istiyoruz ki kentimiz yeni bir değişime girerek güzelleşsin. Bunun olması içinde toplantıda her şeyi ele alıp konuşacağız”dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş