Skip Navigation Links

Karpuz İstifa Etti Yerine Çolakoğlu mu Geliyor?

Karpuz İstifa Etti Yerine Çolakoğlu mu Geliyor? İlçe Başkanlığı görevinden alınan ve tartışmalı kongre sonrası yeniden seçilen CHP İskenderun İlçe Ba

Politika   A+a-

Karpuz İstifa Etti Yerine Çolakoğlu mu Geliyor?
İlçe Başkanlığı görevinden alınan ve tartışmalı kongre sonrası yeniden seçilen CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti.
Bilindiği üzere CHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, partide seçilmiş kişilerin milletvekili aday adayı olmaları için görevlerinden 10 Ocak tarihine kadar istifa etmeleri tavsiye niteliğinde bildirilmişti. CHP Genel Merkezi’nin tavsiye niteliğindeki kararına uyan İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, görevinden istifa edeceğini açıklarken, partideki görevini İlçe sekreteri statüsünde sürdüreceğini söyledi.
Yeni ilçe başkanının kim olacağı konusunda genel merkezin kararını beklediklerini belirten Nihat Karpuz, CHP’nin iktidar olmasının her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yaptı ama 8. Gün Gazetesi uzun yıllardır partide yöneticilik yapan Emekli Öğretmen İbrahim Çolakoğlu’nun ilçe başkanlığı görevini 12 Haziran seçimlere kadar yürüteceğini öğrendi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet