Skip Navigation Links

Ali Koç’a Yoğun İlgi ..

Kimseyi Kırmadı Herkesle Fotoğraf Çekildi

Ali Koç’a Yoğun İlgi ..

Gündem   A+a-

 
 
Yurtiçi ve yurtdışı bayi açılışlarıyla büyümesini hızlandıran Ford Trucks, İskenderunlu müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında verecek olan Ovalı Bayi’nin açılışını yaptı.
 
 
Ford Trucks’ın açılışından çok Fenerbahçeli işadamlarının Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan vekili ve önümüzdeki aylarda Fenerbahçe Başkanı olması beklenen Alı Koç’a ilgisi büyüktü.
 
 
Açılış töreni için Ford Trucks Ovalı Plaza’ya giriş yaptığı andan itibaren Fenerbahçeli işadamlarının ilgisiyle karşılaşan Ali Koç, her zamanki mütevazı duruşuyla kimseyi kırmadı ve herkesle fotoğraf çektirdi.
 
 
Açılış törenine katılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, “Fikri mülkiyet haklarına sahip olduğumuz, Ecotorq motorlu kamyonlarımız bu yıl sonunda JMC markasıyla Çin’de yollara çıkmaya hazırlanıyor. Çin dünyanın en büyük kamyon pazarı ve A’dan Z’ye Türk mühendislerinin zekasıyla ortaya koyduğumuz teknoloji ve mühendisliğimizin, global arenada rekabet etmesi bizleri gururlandırıyor.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet