Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Didem Çelebi, Belçika Güzellik Yarışması’na Katılacak

1998 doğumlu Didem Çelebi’nin hobileri arasında spor, yürüyüş ve resim yapmak var.

Didem Çelebi, Belçika Güzellik Yarışması’na Katılacak

Gündem   A+a-

 
Güzel fiziğiyle dikkat çeken, ‘Moda Tasarım’ bölümünde okuyan Didem Çelebi, 13 Ocak 2018 tarihinde yapılacak 2018 Belçika Güzellik Yarışması'na katılmaya hak kazandı. 1998 doğumlu Didem Çelebi’nin hobileri arasında spor, yürüyüş ve resim yapmak var.
 
2018 yılında yapılacak olan Belçika Güzellik Yarışması'na katılacak adaylar, Brüksel’de bulunan 10 ayrı bölgeden seçiliyor. Bunun için öncelikle bölge elemelerinde başarılı olmak gerekiyor. Didem Çelebi, Brüksel-Brabant Bölgesi’nden yarışmaya katılan genç kızlar arasından zarafeti ve güzelliği ile sıyrılarak, 'Miss Vlaams Brabant' seçildi. 9 Eylül'de yapılan bölge finali elemesinde birinci olan Çelebi, Belçika Güzellik Yarışması’nın en önemli finalistleri arasında gösteriliyor. 
 
 
Dünyaca ünlü güzeller çıktı
 
Moral ve motivasyon anlamında en büyük desteği ailesinden gördüğünü ifade eden Didem Çelebi, kendisine sosyal medya ve SMS ile destek olanlara teşekkür ederken, desteklerin devam etmesini hem rica hem de temenni etti.  
Olağanüstü dönemler hariç her yıl düzenlenen Belçika Güzellik Yarışması'ndan yıllar içerisinde dünyaca ünlü güzeller çıktı. Bunlar arasında; Véronique De Kock, Goedele Liekens, Brigitta Callens, Lynn Wesenbeek, Stéphanie Meire,  Anne De Baetzelier, Daisy Van Cauwenbergh,  Anke Vandermeersch,  Tanja Dexters, Joke van de Velde, Dina Tersago, Zeynep Sever ve Ann Van Elsen gibi isimler var. Belçika Güzellik Yarışması'nda derece alanlar, daha sonra Miss World, Miss International ve  Miss Universe yarışmalarına katılmaya hak kazanıyorlar. 
 
Hatırlanacağı üzere, 2009 yılında Türk kökenli Zeynep Sever, Belçika Güzellik Yarışması’nda birinci olmayı başarmıştı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş