Skip Navigation Links

CHP Meclis Üyesi Korçak'ı İhraç Etti !!!

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, belediye meclis üyesi Fatma Korçak´ın oybirliğiyle partiden ihracına karar verdi.

CHP Meclis Üyesi Korçak'ı İhraç Etti !!!

Gündem   A+a-

 CHP Yüksek Disiplin Kurulu, yapılan başvuru ve ihraç kararına ilişkin yaptığı değerlendirmede, belediye meclis üyesi Fatma Korçak´ın oybirliğiyle partiden ihracına karar verdi.
Bu kararla İskenderun Belediye Meclis´indeki CHP üyesi sayısı bir sandalye azalmış oldu. Bu kararla Korçak, meclisteki tek bağımsız üye de oldu.
Fatma Korçak’ın ihracına gerekçe olan “parti tüzüğüne aykırı davranış”ın bir benzeri de 19.10.2017 tarihli meclis oturumunda yaşandı.
İskenderun Belediyesi Meclisi Bütçe oylamasında CHP “parti politikasına aykırıdır” diyerek geçtiğimiz yıllardaki bütçe oylamalarında “red” oyu kullanmıştı. Bu meclis toplantısında CHP’nin parti politikasında nasıl bir değişiklik oldu da, Özer Çağşar’ın dışındaki İskenderun Belediyesi CHP’li meclis üyeleri, İskenderun Belediyesi’nin 2018 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı oturumda “kabul” oyu verdi.
İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, 19.10.2017 tarihli meclis oturumunda alınan bu karara neden sessiz kaldığı merak konusu olarak siyasi kulislerde tartışılıyor.
İskenderun Belediye Meclisinin CHP´li üyesi Fatma Korçak, CHP Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu kararıyla partisinden ihraç edilmesi ile ilgili yazı Hatay’a ulaştı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet