Skip Navigation Links

Down Sendromlu Çocuklar Sokak Hayvanlarına Yem Bıraktı

Amacımız farkındalık oluşturmak.

Down Sendromlu Çocuklar Sokak Hayvanlarına Yem Bıraktı

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi, İskenderun Gençlik Merkezi ve Engelsiz İskenderun Derneği tarafından düzenlenen ortak bir proje ile hayvanları koruma adına çevreye yem bırakıldı.
Down Sendromlu çocuklarında katıldığı programda İskenderun Sahil bandında bulunan ağaçlara kuşlar için, kaldırımlarda hayvanlar için yerleştirilen su kaplarına ve İskenderun Belediyesi tarafından sahil bölgesine yerleştirilen sokak hayvanlarını besleme ünitelerine mama bırakıldı.

AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, düzenlenen proje ile ilgili bilgiler vererek,” Bu tür düzenlediğimiz sosyal faaliyet ile çocuklarımıza hayvan sevgisi bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Down Sendromlu çocuklara verilen eğitimlerin yanında farkındalık oluşturmak içinde sahipsiz hayvanların aç kalmamasını sağlamak amacıyla buna benzer faaliyetlerde bulunuyoruz. Alınan mama ve yemleri sahil bölgesinde ve kentin belirli noktalarına birlikte bırakıyoruz ”dedi.

ETKİNLİK HER YIL DÜZENLENİYOR

İskenderun Gençlik merkezi müdürü Ahmet Keskin ise yaptığı açıklamada etkinliğin her yıl düzenlendiğini belirterek,” Çocuklarımıza minik dostlarımızla birlikte yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisi kazandırmalıyız. Hayvanların doğanın dengesinin korunmasında, besin zincirinin oluşumunda olmazsa olmaz rolleri bulunmaktadır. Bu tür sosyal sorumluk projeleri çok büyük önem taşıyor” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet