Skip Navigation Links

Vali ATA’dan İSTE’ye Ziyaret…

Hatay Valisi Erdal ATA, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali ATA’dan İSTE’ye Ziyaret…

Gündem   A+a-

 

Hatay Valisi Erdal ATA, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Bir dizi incelemede bulunmak üzere İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ni ziyaret eden Hatay Valisi Erdal ATA’yı,İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ ve öğretim üyeleri karşıladı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi öğrencileri adına öğrenci temsilcileri tarafından Vali ATA’ya çiçek takdimi yapılmasının ardından toplantı salonuna geçildi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi FakültesiDekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. MevlütAKTAŞ’ın ve Deniz Teknolojileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sefa Ayhan DEMİRHAN’ınyapmış oldukları sunumların ardından bir değerlendirme konuşması yapan Hatay Valisi Erdal ATA; “İlkokuldan üniversiteye kadar her aşaması çok kıymetli olan eğitim çalışmalarının kıymetli eğitimcileri ile bir arada olmak mutluluk verici. “Beşikten mezara kadar eğitim” düsturuyla hareket eden bir kültür mirasına sahibiz ve eğitim çalışmalarını çok önemsiyoruz. Eğitim ile ilgili her faaliyette Üniversitemizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.
 
Katılım ve desteklerinden dolayı Vali ATA’ya teşekkür eden İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ yaptığı konuşmada; “Eğitim ve eğitimciye vermiş olduğu değer herkesçe bilinenSayın Valimizin Üniversitemizi ziyareti bizleri onurlandırmıştır.Ülkemizin aydınlık geleceği muhakkak ki kaliteli eğitimden geçiyor. Bu yolda bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Valimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Toplantının ardından Vali ATA’yaDalış Kulesini” gezdiren İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ, kulenin ülkemiz üniversitelerindeki benzer programlarla kıyaslandığında; 6 metre yüksekliğinde 4 metre çapındaki tek dalış kulesi olduğunu ve su altı kaynağı dersi ile sanayi dalgıcı olarak yetiştirilen öğrencilerin, sektörde önemli bir boşluğu kapattığını söyledi.Vali Erdal ATA, bir öğrencinin sualtına dalarak yapmış olduğu kaynağı ilgiyle izledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet