Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belli ki Kral Çıplak!!!

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü'nün sevilen simalarından Münir Akçalı, milletvekilliği seçimlerinde mevcut milletvekili Aziz Yazar'ın y

Politika   A+a-

Belli ki Kral Çıplak!!!
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü’nün sevilen simalarından Münir Akçalı, milletvekilliği seçimlerinde mevcut milletvekili Aziz Yazar’ın yanında olduklarını söyledi.
Aziz Yazar’ın, İskenderun’a ve Hatay’a hizmetlerin akmasında yaptığı etkin muhalefetin önemli rol oynadığını belirten Akçalı, siyasetin kalitesinin çok düştüğünü ve her kesin keyfi bir aday adaylık ilan ettiğini ileri sürdü.
Bugüne kadar İskenderun’a bir şey vermeyenlerin halktan vekillik yetkisi istemesine anlam veremediğini belirten Münir Akçalı, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bugüne kadar bu halka ne verdiler ne istiyorlar. Doktoru, avukatı, mühendisi ve mimarıyla her meslek grubundan onlarca kişi milletvekilliğine soyunmuş durumda. Biz Sayın Milletvekilimiz Aziz Yazar’dan memnunuz ve sonuna kadar da destekliyoruz. Bu kadar çok aday adaylığına soyunmuş kişi varken, görülüyor ki; Kral Çıplak!!!” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş