Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ASHİB Anuga İle Dünyaya Açıldı

Akdeniz Su Ürünleri Ve Hayvansal Mamuller Birliği Anuga İle Dünyaya Açıldı

ASHİB Anuga İle Dünyaya Açıldı

Gündem   A+a-

 
Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB), 7-11 Ekim 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde bu yıl 34.sü düzenlenen Anuga 2017 Fuarı’na info stand ile katılım sağlayarak fuarda göz doldurdu.
 
İki yılda bir düzenlenen Anuga 2017 Fuarı, bu yıl yaklaşık 200 farklı ülkeden 7.400’ün üzerinde katılımcı ve 165.000 ziyaretçiye ev sahipliği yaparken, dünyanın en büyük gıda fuarı olma özelliği ile de dünyadan gıda sektörünün tüm oyuncularını bir araya getirdi.
 
- ASHİB STANDINA ORTADOĞU ÜLKELERİ ZİYARETÇİLERİNDEN YOĞUN İLGİ
 
11 farklı holde, içecekler, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, unlu mamuller ve organik gıdalar gibi ürünlerin sergilendiği fuarda, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği et ev et ürünlerinin sergilendiği 9. Holde 21 m2 info stand ile yer aldı. ASHİB standına başta Lübnan, Libya, Ürdün gibi Ortadoğu ülkelerinden gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gösterilirken, standı ziyaret eden ziyaretçilere birlik üyesi firmaları tanıtıcı kataloglar da dağıtıldı.
 
Fuarda su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörü, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kabaali ve Denetim Kurulu Üyesi Yüksel Küçük tarafından başarı ile temsil edildi.
 
Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği olarak 2016 yılından bu yana Suudi Arabistan, Nijerya, İsrail ve Almanya gibi çeşitli ülkelerde çeşitli fuarlara katıldıklarının ve tüm bu fuarlarda yoğun ilgi ile karşılaştıklarının altını çizen Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, “Son olarak da dünyanın en büyük gıda fuarı olan Anuga 2017 Fuarı’na katıldık. Burada  birliğimizi, üyelerimizi, su ürünleri ve hayvansal mamullerimizi tanıtmanın gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği olarak sektör ihracatımızı artırmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
- ANUGA’DAN SONRA ROTA İSRAİL’DE
 
2017 yılı Kasım ayı sonunda İsrail’de düzenlenecek olan Israfood Fuarı’na milli katılım organizasyonu gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını da dile getiren Yamanyılmaz, fuarla eş zamanlı olarak Türk gıda ürünlerinin tanıtımını yapmak amacıyla İsrail’de Türk Günü Etkinleri gerçekleştirme projeleri olduğunun müjdesini verdi.   
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar