Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’yi Temsil Edecek Sporcular Seçiliyor

İskenderun Teknik Üniversitesi’ni 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversiteler arası spor müsabakalarında temsil edecek sporcuların seçimleri başla

İSTE’yi Temsil Edecek Sporcular Seçiliyor

Gündem   A+a-

 
 İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında üniversitelerarası spor müsabakalarında temsil edecek sporcuların seçimleri başladı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) temsil edecek sporcuların seçimine ilk olarak futbol ve voleybol branşlarındabaşlandığı, diğer takım sporlarında ve bireysel sporlarda seçmelerin devam edeceği bildirildi.Konu ile ilgili açıklama yapan İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı ve İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)Spor Koordinatörü Öğretim Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu; “2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda katıldığı üniversitelerarası spor müsabakalarında hem takım sporlarında hem bireysel sporlarda çok başarılı olan İSTE’nin, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda da bu başarılarını katlayarak devam ettirmesini istiyoruz. Bu kapsamda, bir müddettir duyurularını yaptığımız ve spora ilgi duyan öğrencilerimizi teşvik ettiğimiz seçmelerimize başladık. Seçme işlemlerinde teknolojiden de faydalanarak yetenekleri keşfetmek istiyoruz. Sporun bir oyun olduğunu biliyoruz. Tüm sporcularımız iyi, ancak rakiplerimizle mücadele edebilmek için amacımız en iyi olanlarını seçebilmektir. Bu bağlamda, spora ve sporcuya verdiği kıymeti her platformda dile getiren ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ’ye ve yine her an desteğini en yakınımızda hissettiğimiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Yasemin Bircan YILDIRIM’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş