Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yürüme Engelli Minik Barış’a El Ayak Oldular

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ilkokul 1’inci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki yürüme engelli Barış Kurtgöz için sınıfında rahat etmesi amacıyla İstanbul’d

Yürüme Engelli Minik Barış’a El Ayak Oldular

Gündem   A+a-

 
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ilkokul 1’inci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki yürüme engelli Barış Kurtgöz için sınıfında rahat etmesi amacıyla İstanbul’dan yürüme aparatı getirtildi. 
 
  Doğum sırasında beynine oksijen gitmediği için belden aşağısı tutmayan Kadirli Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu 1’inci sınıf öğrencisi Barış Kurtgöz'ün sınıfında tekerlekli sandalye ile aktiviteleri gerçekleştiremediğini gören Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi yetkilileri, İstanbul’dan bir hayırseverin bağışladığı yürüme aparatını engelli çocuğa armağan etti. Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Koray Erdemir’in girişimleriyle getirtilen yürüme aparatı sayesinde minik Barış sınıfta tahtaya kalkabiliyor, yürüyebiliyor, arkadaşlarıyla oynayabiliyor.
 
  Anne Halime Kurtgöz, “Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Barış artık sınıfında daha da mutlu. Bize adeta el ayak oldular, çok sağolsunlar” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar