Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisine Yoğun İlgi

Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulundaki Şiir dinletisinde duygu dolu anlar yaşandı

Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisine Yoğun İlgi

Eğitim   A+a-

 İskenderun Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulunda düzenlenen şiir dinletisinde duygu, hüzün ve gurur bir arada yaşandı.
İzci İnşaatın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen şiir dinletisine ülkemizin yakından tanıdığını, şiir ve ezgileri ile insanların gönlüne hitap eden Dursun Ali Erzincanlı gecede İskenderun halkına şiir ziyafeti sundu.
 
Öğrencilerin Kuran’ı kerim okuması ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan İskenderun Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu müdürü Ramazan Çakır; “Okulumuzda vatanını milletini seven insanların yetişmesi için çaba sarf ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bu akşam velilerimiz ve İskenderun halkımız ile bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Okulumuzda pırıl pırıl gençler yetişiyor. Bu gençlerin yetişmesinde emeği geçen başta anne babalarımız ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyoruz. Bizler burada öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. Öğrenciler de 15 Temmuz destanı ile ilgili şiirler okudular. Gecenin finalinde ise sahne alan Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletisinde özellikle alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz.Muhammed’in hayatını ve 40 yaşındasın şiirini okuması esnasında duygu ve hüzün dolu anlar yaşandı.
 
İskenderun Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulunda düzenlenen Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletisine, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, okul müdürü Ramazan Çakır, veliler ve davetliler katıldılar.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş