Skip Navigation Links

MHP'den gövde gösterisi..

MHP, bugüne kadar ilk kez bu kadar coşkulu ve partisine ve adayına sahip çıkan bir anlayışı savunuyor. Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül'ün toplumun h

Politika   A+a-

MHP, bugüne kadar ilk kez bu kadar coşkulu ve partisine ve adayına sahip çıkan bir anlayışı savunuyor. Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün toplumun her kesiminden gördüğü destek de oy patlaması yapacağı anlamına geliyor..

MHP’den gövde gösterisi..

MHP İskenderun Merkez Seçim Bürosu’nun açılışı, İl Başkanı Şefik Çirkin ve Hatay Milletvekili Turan Çirkin’in katılımıyla şölen havasında gerçekleşti. Renkli görüntülerin yaşandığı açılış dolayısıyla Ulucami Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı.
MHP Seçim bürosunun açılışında konuşan İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, bugüne kadar kendilerinin hiç fiyatının olmadığını ve bugüne kadar hiç kimsenin fiyat biçmediğini söyledi.
29 Mart günü İskenderun halkının çok önemli bir karar vereceğini dile getiren MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, “6.5 yıldır iktidarda olan Ak Partinin işsizliği, yoksulluk ve yolsuzluğu nasıl arttırdığını hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP kendi içinde kavga eden, kendi içinde barışı temin edemeyen bir parti, peki böyle bir partinin memleketimize ne gibi bir hayrı olur? Şunu söylüyorum muhalefetle iktidar arasındaki kayıkçı kavgasına dur demek sizden destek bekliyorum” dedi.
Bu memleketi 15 yıldır lokal zihniyeti ile yöneten kişiyi de unutmamak gerektiğini ifade eden MHP’li Gül “Yeter artık diyoruz ve İskenderun’umuzu bu zihniyetten kurtarmak için geliyoruz. Artık bu kavga şehrimize zarar vermeye başladı. İskenderun’un yeniliklere, enerjiye ihtiyacı var. İskenderun kişisel hırslarına ve nefsine mağlup olan kişiler tarafından yönetiliyor. Biz bu mantığı değiştirmek için geliyoruz. Biz İskenderun’da sıradan bir belediye başkanı seçmeyeceğiz. İskenderun’a gerçekten fayda sağlayacak birisini seçeceğiz ve bu karar oldukça önemli” diye konuştu.
“Bizi kim satın alacakmış?” diye kalabalığa seslenen MHP İl Başkanı Şefik Çirkin ise, “Bu cüreti kim gösterecek merak ediyorum. Daha önce bizi parayla mı satın aldılar ki şimdi alacaklarını sanıyorlar utanmazlar. Bence 15 yıl bütün hizmetlerin İskenderun’a getirilmesi için uzun bir süreç. Sizlere soruyorum bu şahıs İskenderun’a 15 yıldır ne yaptı? İskenderun 15 yılda sanayi şehri mi oldu? 15 yılda Turizm şehri mi oldu? İskenderun’da işsiz gençlere 15 yılda iş kapısı mı açıldı? Hayır. O zaman ne işin var burada çek git. Milliyetçilik adına, vatanseverlik adına halkımın oylarını alacaksın ve İskenderun’a 15 yılda bu hale getireceksin. Bunların ki ‘Çin Malı Milliyetçiliği’. Malzemesi bozuk kalitesi düşüktür. Ve diyorum ki seçime giderken iyi düşünün bu karar geri dönülmeyecek bir karar. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Biz diyoruz ki, toplumun her kesiminin rızasını almış, her şeyden evvel Allah’ın rızasını almış, arkasında müteahhit bir yakını olmayan, arkasında parayı nereye harcayacağı belli olmayan ve eli harama uzanmamış biri sizin içinden biri İbrahim Gül sizinle birlikte İskenderun’u yönetmeye talip. Gelin ona destek olalım” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet