Skip Navigation Links

Arsuz Gözcülerspor’a Kaymakam Musa Sarı Dopingi …

Gözcüler sahasında yapılan haftanın en önemli karşılaşmasında Arsuz Gözcüler Spor ile İskenderun Belediye Spor 1-1 berabere kaldı.

Arsuz Gözcülerspor’a Kaymakam Musa Sarı Dopingi … Web
TV

Arsuz   A+a-

 2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör liginde Gözcüler sahasında yapılan haftanın en önemli karşılaşmasında Arsuz Gözcüler Spor ile İskenderun Belediye Spor 1-1 berabere kaldı. 
Sahasında 3 puanı kaçırsa da, önemli 1 puanı hanesine yazdıran Arsuz Gözcülerspor, bir maç eksiğiyle ligin ikinci sırasında yer alıyor. 
Nefes kesen karşılaşmanın ardından Arsuz Gözcülerspor Kulübü futbolcu, teknik ekip ve Sinan Kirmit başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Devlet Demir Yolları eğitim ve dinlenme tesisi karşısında  hizmet veren Horizon Restoran Sahibi Sezai Horuz’un ev sahipliğinde  akşam yemeğinde bir araya geldi. 
Neşe içinde geçen, futbolcu, yönetim kurulu ve teknik heyete moral ve motivasyon aşılayan yemekte Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan’ın desteği herkesi fazlasıyla mutlu etti. 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, kulüpte büyük emekleri bulunan işadamları Züher Ekenel ve Mehmet Altun, Arsuz Gözcülerspor’a desteklerini hissettirmek için yemeğe katıldılar. 
Başkanlık yaptığı dönemde maddi manevi büyük emekleri olan sosyal sorumluluk projeleri ile spor camiasına büyük emekleri olan İşadamı Mehmet Altun’un yemeğe katılması, Kaymakam Musa Sarı başta olmak üzere, yönetim kurulu, futbolcu ve teknik heyeti ayrıca sevindirdi. 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, göreve geldiği günden bu yana bölgenin sorunları ve çözüm yollarını çok iyi analiz etmiş bir mülki amir olarak, bölge sporunun ciddi bir altyapısı olduğunu ve bu altyapının güçlendirilerek geliştirilmesi gerektiği inancıyla spor faaliyetlerine özel önem veriyor. 
“İnşallah Arsuz Futbolda ve Diğer Branşlarda Hakkettiği Yere Ulaşacak.”
Arsuz Gözcülerspor Kulübü’nün Sinan Kirmit Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinin, tüm spor  kulüplerinin yanında olduğu gibi her zaman destek olacağını ifade eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz’un onlarca yıldız futbolcu yetiştirmiş önemli bir futbol tarlası olduğunu hatırlattı ve spor tesislerinin eksiklerinin giderilmesi için düğmeye bastıklarını söyledi. Arsuz’un sportif faaliyetlerde çok önemli başarılara imza atmış kulüpleri barındırdığını belirten Kaymakam Sarı sözlerine şu şekilde devam etti; “ Bugün Arsuz Gözcüler Spor’un yeni yönetimiyle beraberiz. Sinan Kirmit Başkanlığında heyecanlı, istekli ve arzulu yeni bir ekip var. Yeni olmalarına rağmen şuan bulundukları ligde 1 maç eksikle lig 2. sıradalar ve bu sezon BAL’a (Bölgesel Amatör Lig) en güçlü aday olduklarını söyleyebiliriz. Yakın zamanda da plaj futbol takımından bir oyuncuyu milli takımımıza gönderdiler. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve yeteneği olanları milli takıma, üst liglere profesyonel takımlara gönderebilmek asıl hedefimiz. 
Arsuz’da bütün kulüplerle ayrı ayrı toplantılar yaptık ve hepsine de maddi ve manevi yardımlarda bulunacağımızı söyledik. Elimizden geldiği kadar müsabakalara da katılıp moral vermeye çalışıyoruz. Ayrıca mevcut sahalarımızın iyileştirilmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz. Yakın dönemde Karaağaç bir saha kazanda ve şu an o bölgedeki diğer takımlarla beraber ortak kullanıyorlar. Gözcüler ve Nardüzü Mahallelerimizdeki sahaların da yakın zaman içerisinde bakımı yapılacak ve hak ettiği standartları yakalayacak. 
Sporda eksiklerimiz yok değil, yeni bir ilçeyiz, çiçeği burnunda bir ilçeyiz ama bir kısmı yakın zamanda bir kısmı uzun zamanda da olsa tamamlanacak. İnşallah Arsuz futbolda ve diğer branşlarda hakkettiği yere ulaşacak. 
 
Arsuz Gözcülerspor’a Kaymakam Musa Sarı Dopingi …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet