Skip Navigation Links

Ev Toplantısı İstedi Miting Yaptılar!

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Uğur Feriz çocukluk yıllarının geçtiği Kocatepe Mahallesi'nde miting havasında bir

Politika   A+a-

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Uğur Feriz çocukluk yıllarının geçtiği Kocatepe Mahallesi’nde miting havasında bir toplantı yaptı. Mahalle sakinleri ile buluşmak maksadıyla bir toplantı isteyen Feriz, yaklaşık 300 kişilik bir grup tarafından karşılandı.

“İskenderun’u Hakettiği Yere Getireceğiz”
Yaklaşan genel seçimlerde Milletvekili olmak maksadıyla yola çıkan Diş Hekimi Uğur Feriz, ilk ev toplantısını gençliğini geçirdiği ve büyüdüğü Kocatepe Mahallesi’nde düzenlemek istedi. Ev toplantısı yaparak vatandaşlarla buluşmak isteyen Feriz, mahalleye geldiğinde miting havasında karşılandı. Alana geldiği anda havai fişekler ve davul zurna karşılanan Feriz’i sevenlerinin yanı sıra akrabaları da yalnız bırakmadı. Büyük bir ilgi ile karşılaşan Feriz, Kocatepe Mahallesi’nin kendisi için çok önemli bir yer olduğunu belirtti.

Aday adayı Feriz, “Bugün sizlerin karşısında olmaktan mutluyum ve gururluyum. Kocatepe Mahallesi’nin bende farklı ve güzel bir yeri var. Burada büyüdüm. Her sokağını ve her yerini bilirim. Tepe mahallerinin durumu ortada. Ben içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak bu göreve talip olduğumda, ‘Neden bir şeyleri başarmayalım?’ Dedim. Şimdi sizlere soruyorum, bu memleketin lokomotifleri arasına neden tepe mahallede doğum büyüyen gençlerimiz katılmasın. Neden İskenderun’un yöneticileri arasına burada ki gençlerimizde katılmasın? Size söz veriyorum, sahipsiz kalan tepe mahallelerine içinizden çıkan birisi olarak sahip çıkacağım. Bakın AK Parti olarak 9 yılda çok yol kat ettik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkesine kattığı hizmetler ve başarılar ortada. Bu hizmet furyası ve ülke sevdası aynı şekilde devam edecek. Bakın İskenderun’a yapılan yatırımların sonunda açılışları gerçekleştirilecek. 9 Mart’ta Başbakanımız geliyor. Çok hizmet yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Desteğinizi bekliyorum. El birliği ile inşallah İskenderun’u hak et ettiği yere getireceğiz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet