Skip Navigation Links

MMK Metalurji Bölümler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştiririlen Geleneksel ‘MMK Metalurji bölümler arası Futbol Turnuvası’ grup maçları ile başladı.

MMK Metalurji Bölümler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Spor   A+a-

 Turnuva Dörtyol Ergeç Kapalı Halı Saha Tesislerinde oynandı.  Grup maçlarının ilki Fairplay çerçevesinde mücadeleci ve keyifli geçen karşılaşmalarla gerçekleştirildi.
 
MMK Metalurji CEO’su  Denis KVASOV, sporun önemine değinip, çalışanlarının yapacağı her türlü spor aktivitelerini destekleyeceğini söyleyerek futbol turnuvasının ardından; şirket çalışanları arasında masa tenisi ve voleybol turnuvalarının yeniden düzenlenmesi için süreçlerin başlatılmasını istedi.
 
‘Birlikteliğimizi ve motivasyonumuzu güçlendirmek, birlikte keyifli zaman geçirmek, güçlü bir takım ruhu oluşturmak için bu ve benzer etkinliklerde bir araya gelmemiz gerek’ diyen İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürü  Erdem Aka da hafta sonları devam edecek olan maçlara katılım sağlanmasını istedi.
 
MMK çalışanları bu ve buna benzer etkinliklerde bir arada olmanın motivasyonlarını iyi bir şekilde etkilediğini söyleyerek, MMK Metalurji’de çalışıyor olmanın kendilerini ayrıcalıklı hissettirdiğinin altını çizip yönetime ve bu etkinliklerin organize edilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet