Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Efsane İskenderun Spor’un Fitili Ateşlendi

Arsuz İdmanyurdu önümüzdeki sezondan itibaren isim değişikliğine gidiyor. Sivas Spor Teknik Direktörü Samet Aybaba malzeme yardımında bulundu

Efsane İskenderun Spor’un Fitili Ateşlendi

Spor   A+a-

 2017-2018 Futbol sezonunda Hatay Amatör Kümenin çeşitli kategorilerinde mücadele eden Arsuz İdmanyurdu, önümüzdeki sezondan itibaren "Efsane İskenderun Spor" adıyla mücadele edecek. Kulüp Başkanlığını Serkan Aybaba'nın yaptığı kulübün isim değişikliği ile ilgili girişimler başlatıldı. Kulübün yönetiminde aralarında bazı iş adamları ile birlikte spor adamları da bulunuyor.
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan idmanı Türkiye Sğper lig takımlarımızdan Sivas Spor Teknik Direktörü Samer Aybaba ve yardımcısı Yılmaz Bal'da izledi. Samet Aybaba, Arsuz İdmanyurdu takımına malzeme yardımında bulundu.
Kulüp Başkanı Serkan Aybaba imzasıyla yayınlanan metni aynen yayınlıyoruz.
"Geleceğimiz olan çocuklarımızın psikolojik , fiziksel ve sosyal gelişimlerini tamamlamalarına yardımcı olup, kötü alışkanlığından uzak bir şekilde geleceğe nitelik bireyler olarak sunma çabası içindeyiz .Bölgemizin değerli çocukları yetiştirirken ;Maalesef günümüzde unutulmaya yüz tutmuş aslında toplumumuzu ve ülkemizi ayakta tutan dürüstlük adalet , saygı, sevgi , yardımseverlik vefa , ve yurtseverlik vb dinamiklerin ışığında eğitimin almalarını sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.İskenderun futbolunun özlemini çektiği heyecan, çoşku, gurur, inanç gibi duyguları halkımıza tekrar yaşatacağız. Şehrimize hayırlı olsun"..
1. VİZYONUMUZ
Bölgedeki futbolcularla "özkaynak" modeli uygulayarak, geçmiş yıllarda Türk futboluna sayısız yıldız kazandıran .İskenderunu futbolda tekrar hak ettiği değeri kazandırmak. İskenderun olarak Türk futbolunda saygınlığımızı yeniden kazanmak.
2. MİSYONUMUZ
Bölgemizin çocuklarına futbol ve hatay kazanımlarında yardımcı olmak. İçlerinde seçilmiş "doğal" yetenekli olanlarına nitelikli futboö eğitimi vererek onların profesyonel seviyeye çıkmalarına yardım edip Türk futboluna kazandırmaktır.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar