Skip Navigation Links

Almanya'da Trafik Kazası! 2'si Hataylı 3 Türk Öldü

Almanya’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 Türk gencin ikisinin Hatay Samandağlı oldukları öğrenildi.

Almanya'da Trafik Kazası! 2'si Hataylı 3 Türk Öldü

Gündem   A+a-

Almanya’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 Türk gencin ikisinin Hatay Samandağlı oldukları öğrenildi.
 
Almanya’nın Hessen Eyaleti Butzbach Kenti’nde meydana gelen trafik kazasında Hatay Samandağlı olan ikisi kuzen kadın ve Kayserili olan biri erkek, 3 Türk genci hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve kimliği henüz açıklanmayan 18 yaşındaki genç kız ise hastaneye kaldırıldı.
 
 
Edinilen bilgilere göre trafik kazası, Windhofkurve olarak adlandırılan Butzbach ve Langgöns arasında saat 4.30’da meydana geldi. 23 yaşındaki sürücü Paula Yalman, karşı yönden gelen tır çekme aracı (çekici) ile çarpıştı. Şiddetli çarpışma sonucu hurdaya dönen araçtaki sürücü Paula Yalman ile 20 yaşındaki Julia Kabaca ve Kazım Cihan feci şekilde can veridi. Hurda haline dönen araçtan 4 kişiyi itfaiye güçlükle çıkarabildi. İsmi açıklanmayan 18 yaşındaki bir genç ile TIR çekicisinin şoförü de yaralandı. Feci manzarayı gören diğer sürücülerin ihbarının ardından bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
 
Kazada aracın içindeki ikisi kuzen olan ve Hatay Samandağlı oldukları öğrenilen 23 yaşındaki sürücü Paula Yalman Bad Vilbel’den ve 20 yaşındaki kuzeni Julia Kabaca Butzbach’tan, arkada oturan 20 yaşındaki Kayserili Kazım Cihan’ın Offenbach’tan  ve 18 yaşındaki kimliği açıklanmayan kızın ise yine Butzbach’tan oldukları bilgisi verildi.
 
 
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
 
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, ölen gençlerin cenazeleri itfaiyenin yoğun uğraşları sonucu araçtan çıkarılarak morga kaldırıldı. Acı haberi alan gençlerin aileleri ve yakınları sinir krizi geçirdi.
 
 
KAZA İÇİN UZMAN GÖREVLENDİRİLDİ
 
Hüttenberg’den olan 34 yaşındaki çekicinin şoförü hafif yaralandı. Giessen’deki savcılık, kazanın incelenmesi için bir uzman görevlendirdi ve arabanın emniyet altına alınmasını istedi.
 
Yol, Butzbach ve Kirchgöns’den gelen itfaiye görevlilerinin çalışmaları sürdüğünden ve Butzbach ile Butzbach Pohl-Göns arasındaki iki yönlü temizlik işleri için sabah 8.30’a kadar kapalı kaldı.
 
Windhofkurve’daki bu kaza ise ölümcül bir nokta olarak biliniyor. Burada gerçekleşen en son kaza, yıl başında 66 yaşındaki bir kadının, traktör römorku ile çarpışması sonucu ölümüne sebep olmuştu. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet