Skip Navigation Links

Mevlüt Dudu Hatay'ın Her Yerinde

Genel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu Hayat'ın dört bir yanını gezmeye devam ediyor.

Politika   A+a-

 
Genel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Hatay 2. Sıra Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu Hayat’ın dört bir yanını gezmeye devam ediyor. Yerinde durmayan Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu “Gitmediğimiz yer bizim değildir” diyerek gezilerini sürdürdü.
 
 
Mevlüt Dudu Kozaklı’da
 
2011 Genel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu Kozaklı, Nergizlik, Karahüseyinli ve Kışla köylerini gezdi.
Köylere yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen Dudu, köylülerin şikayetlerini tek tek not aldı.
Hemen her köyde, “Vekiller oy istemeye geliyor ve bir daha buralara uğramıyor” serzenişi ile karşılaşan Dudu, “Ben diğerlerinden farklıyım. Eğer onlar gibi olacaksam, Allah bana vekillik nasip etmesin” diyerek, seçimden sonra da sık sık köyleri ziyaret edeceğini söyledi.
Özellikle Kozaklı köyünün bu güne kadar hep yok sayıldığını da sözlerine ekleyen Dudu, “Cep telefonlarının bile çekmediği bir yer burası. Hep ihmal edilmiş. Ben bu ihmali ortadan kaldırmak istiyorum. Sizin desteğiniz ve sevginiz beni buraya getirdi. Ben de size hizmet ederek bu destek ve sevgiye layık olacağım.” Dedi.
Kozaklı’dan sonra sırasıyla Nergizlik, Karahüseyinli ve Kışla köylerini de ziyaret eden Mevlüt Dudu, her gittiği yerde ilgi ve sevgiyle karşılandı.
 
ERZİN KÖYLERİNDE MEVLÜT DUDU SEVİNCİ
 
Seçim çalışmaları çerçevesinde Erzin köylerini gezen CHP Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu, halk tarafından sevinle karşılandı.
Gezi sırasında vatandaşlar ile sohbet eden ve dertlerini dinleyen Dudu, CHP’nin çiftçilerle ilgili projelerini anlattı. AKP iktidarının yokluk ve yoksulluktan maddi ve siyasi rant sağladığını belirten Dudu, “9 yıllık iktidarlarında herkesin derdinin üzerine dert katan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Köylümüzün ve çiftçilerimizin dertlerinin çözümü CHP ve Gerçek Halkın İktidarındadır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarımla uğraşan vatandaşlarımızın kullandığı mazot’tan KDV ve ÖTV’yi kaldıracak, çiftçilerimizin kullandığı mazot 1.5 lira olacaktır. Tohum ve gübrede yüksek maliyetler aşağı çekilecektir. Hayvancılık da dahil tüm tarımsal faaliyetler desteklenecek köylülerimiz tefeci ve banka faizlerinden kurtarılacaktır. CHP iktidarında çiftçilerimiz rahat bir nefes alacaktır” dedi.
 
DÖRTYOL’LU EMEKLİLER CHP DEDİ
İDÇ Emeklileri ve Çalışanları derneğince Dörtyol’da düzenlenen toplantıda CHP ve Mevlüt Dudu’ya destek verilmesi benimsendi.
Dernek tarafından Atatürk Parkında düzenlenen toplantıya CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu da katıldı. Yapılan konuşmalarda Mevlüt Dudu’nun sürekli kendilerine destek olduğunu belirten üyeler, 2011 Haziran seçimlerinde açıkça CHP ve mevlüt Dudu’yu destekleyeceklerinin altını çizdiler.
Toplantıda bir konuşma yapan Mevlüt Dudu, “İDÇ emekçileri ve emeklilerinin derdini benden iyi kimse bilemez. Bu güne kadar hiçbir karşılık gözetmeden insani ve mesleki olarak size destek oldum. Bundan sonra da desteğimi aralıksız sürdüreceğim” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet