Skip Navigation Links

CHP Dörtyol İlçe Kongresi Yapıldı.

Tek Listeyle Gidilen Seçimlerde; Yeni Başkan Mustafa Kemal İncesu

Politika   A+a-

 
CHP Dörtyol İlçe Kongresi Yapıldı.
 
Tek Listeyle Gidilen Seçimlerde; Yeni Başkan Mustafa Kemal İncesu
 
Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe kongresi geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk Parkı Salonunda yapıldı.
Ahmet Bülent Bozdoğan, Avukat Osman Çelebi ve Avukat Hüseyin Vayısoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı İlyas Cemal Karaca beraberlik mesajları içeren konuşmasında; “Hepinizin bildiği gibi kısa bir süre önce partimizi kongre sürecine taşımak üzere geçici bir süreyle ben ve beş arkadaşım görevlendirildik. Bugün seçimli bir kongre için buradayız. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. AKP hükümeti dediğim dedik; ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmektedir. Sözde ileri demokrasi adı altında Üniversiteler susturuldu. Basın sindirildi. Uydurma ve düzmece iddianamelerle Silivri dolduruldu. Komşumuz Suriye ile bile savaş noktasına getirildik. Saymakla bitmeyecek yanlışlar içindeki AKP den kurtulmak için bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin de dinamik ve çalışkan kadrolara ihtiyacı var. Hepimizin yurtseverlik bilinciyle bir görül seferberliğiyle ülkeye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmamız gerekmektedir. Bu duygularla herkesi saygı ile selamlar, kongremizin hayırlı olmasını dilerim.” dedi...
Beş ay önce ilçe başkanlığı için aday olduğunu belirten Dr. Saltuk Kendir’de kürsüye gelerek birlik ve bütünlüğün ileri bir safhaya gelmesi ve parti içi çekişmeleri sona erdirmek adına İlçe başkan Adayı Mustafa Kemal İncesu’ya destek olmak amacıyla başkanlık yarışından çekildiğini belirtti ve partisi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Parti Meclis Üyeleri tarafından gönderilen mesajların okunmasının ardından gelir ve gider bütçeleri ile faaliyet raporları okundu ve oylamaya sunuldu.
Seçimler öncesi bir konuşma yapan CHP Dörtyol İlçe Başkan Adayı Mustafa Kemal İncesu’da Türkiye’nin içinde bulunduğu karanlık tabloya dikkat çekerek başta BOP olmak üzere AKP Hükümetinin yürüttüğü yanlış politikalar nedeniyle yaşanan olumsuzluklara değindi.
Komşumuz Suriye ile savaşın eşiğine gelindiğini belirten Başkan Adayı İncesu; “AKP hükümeti dışarıdan güdümlü politikalarla ülkeyi yönetmek istiyor. Bu gün komşumuz Suriye ile gelinen durum ortada. Ticaretimiz tamamen bitmiş durumda. Bu durumdan en başta Hatay olmak üzere tüm ülke olumsuz etkilenmekte.” dedi.
Kongreye CHP Hatay Milletvekilleri Av. Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Adem Cihan, Demokrat Parti Dörtyol İlçe Başkanı Alaaddin Arslan, Dörtyol Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit’in yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve partililer katıldı.
Tek liste halinde gidilen seçimlerde Mustafa Kemal İncesu CHP Dörtyol İlçe Başkanlığına seçilirken yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Şengül Akyüz, Bekir Bedir, Ökkeş Çavuş, Azmi Çelebi, Sezgin Eser, Özel Gökisaoğlu, İlyas Cemal Karaca, Keramettin Kipel, Habibe Köz, Gökhan Özer, Hatice Özkan, Arif Özkayhan, Neslihan Özkut, Ali Tutu, Binnaz Ulusoy ve Mehmet Yavuz.
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet