Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çelik-İş’ten Şehit Ailesine Ziyaret

Değirmenci, şehit ailesiyle buluştu.

Çelik-İş’ten Şehit Ailesine Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası’nın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, 2 yıl önce Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerinin saldırısı sonucu, görevi başındayken şehit düşen bomba imha uzmanı Şehit Polis Memuru Haydar Çetin’in ailesini ziyaret etti.

Şehit Babası Dilaver Çetin, Şehit eşi Aysun Çetin ve şehit çocukları Eymen ve Emin Çetin ile Ankara Eryaman’daki evlerinde bir araya gelen Değirmenci, aileye taziyelerini iletti.

Ziyarette, şehitliğin ulaşılması zor bir mertebe olduğunu kaydeden Değirmenci,
“Vatanın selameti, milletin huzuru için gözünü kırpmadan, şahadet şerbetini tadan evlatlarımız ve onların geride bıraktığı aileleri başımızın tacıdır. Şehitlerimize ve onların ailelerine sahip çıktıkça, onları unutmayıp her zaman hatırlayıp, hatırlattıkça, ancak o zaman bir millet olabiliriz. İşte tam da bu nedenle bugün sizin yanınızdayız. Rabbim Haydar kardeşimizin ve tüm şehitlerimizin şehitliğini kabul buyursun, mübarek eylesin, şehit ailelerimize de sabırlar ihsan etsin” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN VE AİLELERİNİN HAKLARI ÖDENMEZ”
“Vatanı için toprağa düşen şehitlerin ve bedenini feda eden gazilerimizin hakları ödenmez” diyen Genel Başkan Değirmenci, “Ne yaparsak yapalım, şehit ve gazilerimizin fedakârlığının karşılığını vermemiz mümkün değildir. Vatanı için evladını kurban eden ana babaların da aynı şekilde haklarını ödeyemeyiz. Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için Allah sizden razı olsun” diye konuştu.

Son dönemde terör örgütlerine büyük bir darbe indirildiğini de hatırlatan Değirmenci, “Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin dirayetli mücadeleleri sayesinde başta bölücü terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütlerine büyük bir darbe indirildi. Millet olarak da birlik ve beraberlik içinde olmayı sürdürürsek, inşallah bu teröristlerin kökü kazınacak” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Dilaver Çetin ise “Bizleri yalnız bırakmadığını için sizlere teşekkür ederim. Yanımızda olduğunuzu görmek bize güç veriyor. Şükürler olsun ki milletimiz her daim bize destek oluyor. Bu da bizim en büyük teselli kaynağımız” dedi.

DEĞİRMENCİ, EYMEN VE EMİN’İ SEVİNDİRDİ
Genel Başkan Değirmenci, ziyarette, Şehit Polis Haydar Çetin ve tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okudu.
Değirmenci, geçtiğimiz Temmuz ayında sünnet düğünleri gerçekleştirilen ve sendikamız tarafından sünnet düğünü albümleri yaptırılan şehit çocukları Eymen ve Emin’e fotoğraf albümlerini ve hediyeler verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar