Skip Navigation Links

'Tüm İncittiğim Vatandaşlarımdan Özür Dilerim'

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Karasayar; 'Tüm İncittiğim Vatandaşlarımdan Özür Dilerim'

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Karasayar;
“Tüm İncittiğim Vatandaşlarımdan Özür Dilerim”

Yaklaşan genel seçimlerde AK Parti’den yeniden Hatay Milletvekili Adayı gösterilen Orhan Karasayar partililer ve sevenleri tarafından Denizciler otoban turnikelerinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Ailesi ile birlikte Ankara’dan İskenderun’a gelen Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda seçim startı verdi. 6. sıra adayı Filiz Özçörekçi ve 9. sıra adayı Abdülkerim Güven’inde yer aldığı toplantıda Karasayar, helallik isteyerek sözüne başladı.


AK Parti Çok İddialı

Ankara’dan gelen ve Denizciler Otoban turnikelerinde karşılanan Milletvekili Adayı Orhan Karasayar için 2 tane kurban kesildi. Yüzlerce kişinin karşıladığı Milletvekili adayı Karasayar, buradan konvoy eşliğinde parti teşkilatına geldi. İlçe teşkilatında da adayları yoğun bir kalabalık karşıladı. Seçim startının verildiği parti teşkilatında ilk konuşmayı İlçe Başkanı Musa Kurşun gerçekleştirdi. Başkan Kurşun, “12 Haziran’dan sonra Hatay’dan yine lider olarak çıkacağız” dedi.

“Sıranın Önemi Yok!”
“AK Parti’de sıranın önemi yok” diyerek söze başlayan 9. sıra adayı Abdülkerim Güven ise, “Hep birlikte kardeşlik hukuku içerisinde 2023 büyük Türkiyesi’ne hazırlanacağız” diye konuştu. Güven, “Milletin talepleri ve siyaseti bir arada tutan AK Parti’de yer almaktan onur duyuyorum. Önemli olan bu hareketin içerisinde yer almak. Sıranın hiçbir önemi yok. Onun için bende elimden geldiği kadar her türlü çalışmalarımı yapacağım. Omuz omuza çalışacağız. Genel Başkanımızın dediği gibi ustalık dönemini yaşayacağız” dedi.


“Hatay’da Tarih Yazacağız”
İşinin hizmet olduğunu vurgulayan 6. sıra adayı Filiz Özçörekçi ise, “Bazı çalışmalardan geçtik, genel merkezimiz ve Başbakanımız çok titizlikle bir liste yaptı. Gerçekten listeye bakınca Hatay için muazzam bir liste çıkarılmış. Sıra önemli değil. 2011 çok daha güzel olacak. İlk 5 adayımız çok güzel ve özenle seçilmiş. Onların gücü ile inanıyorum ki, listenin geri kalanı da Milletvekili olacak ve Hatay’dan 10-0 ayrılacağız. 2011’de bir Hatay’da tarih yazacağız” dedi.

“Güzel Günler Beni Bekliyor”


Milletvekilliği sürecinde kırdığı yada incittiği vatandaşlardan özür dileyerek sözüne başlayan Milletvekili Adayı Karasayar, “Daha güzel günler bizi bekliyor” dedi. Karasayar, “ Bize gelen sorunları bir an önce çözmek için elimden geleni yaptım. Ankara’da İskenderun’da yapılması düşünülen projelerim takipçisi oldum. Bunun dışında TBMM ve teşkilat görevimi layık olarak gece gündüz yerine getirdiğime inanıyorum. Bazı dostlarımızı kırmış olabiliriz. En çok tayin ve iş konusunda gelen taleplere cevap veremeyebiliriz. İnşallah işsizlik açısından elimden geleni yapacağım. Bu süreçte kırdığım arkadaşım varsa, hakkınızı helal edin. Bugün Başbakanımız ben halkın hizmetkarıyım diyor. Bende bu halkın kölesiyim. Bize yüklenen görevi ve emaneti en iyi şekilde taşıyacağız. Ben ev ekip arkadaşlarımız durmadan yolumuza daha da güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Takip edilen işler var. Bitirilmesi gereken işler var. Bunların hepsinin inşallah yeni dönemde takipçisi olacağız ve tamamlayacağız. Ben vatandaşım için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet